Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
Διαβάστε την κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Πλατανιά στην Κρήτη.

Βλαχοδήμος: Πιστώνεται την πολύ καλή επέμβαση στο σουτ του Γιακουμάκη στο πρώτο ημίχρονο. Σταθερός γενικά όποτε χρειάστηκε, δείχνει πως όσο

Τελάντερ: Στην επανεμφάνισή του στην βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μετά από αρκετούς μήνες έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του. Παρ’ όλα αυτά, έκανε το μοιραίο λάθος στο γκολ του Πλατανιά που κόστισε ακριβά στην ομάδα του.

 Κουτρουμπής: Δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος στο παιχνίδι ο Έλληνας αμυντικός, που ήταν σταθερός στις περισσότερες μονομαχίες του στο παιχνίδι.

Μέστο: Μέτρια εμφάνιση από τον Ιταλό που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ανάπτυξη της ομάδας του, κυρίως στο πρώτο μέρος όταν όλες οι επιθέσεις γίνονταν από τα αριστερά.

Χουλτ: Αρκετά λάθη για ένα ακόμα παιχνίδι από τον Σουηδό που κόστισαν επιθέσεις από πλευράς Πλατανιά. Προσπάθησε να βοηθήσει επιθετικά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που υπήρχε μονόπλευρη ανάπτυξη της ομάδας του.

Νούνο Ρέις: Ο Πορτογάλος βρέθηκε σε μέτρια μέρα και δεν κατάφερε να βοηθήσει όσο θα ήθελε την ομάδα του. Έκανε αρκετά λάθη και δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Λέτο.

Κουρμπέλης: Καλός στο ντεμπούτο του ο νεαρός χαφ που έκανε σωστά μαρκαρίσματα και βοήθησε την ομάδα του, ώστε να φανεί το δυνατόν λιγότερο το κενό του Κάρλος Ζέκα.

Βιγιαφάνιες: Δεν βοήθησε όσο θα ήθελε την ομάδα του ο Αργεντίνος, που αν και είχε διάθεση δεν ήταν αποτελεσματικός. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε και αυτός όπως και όλη η ομάδα να ανεβαίνει χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπουμάλ: Μέτρια εμφάνιση από τον Καμερουνέζο που πάντως θα μπορούσε να έχει σκοράρει στην φάση του 54’ όταν πήρε ιδανικά την μπάλα από τον Μπεργκ όμως δεν έκανε το τελείωμα που θα ήθελε.

Λουντ: Ο Φινλανδός δεν είχε την απόδοση που περίμενε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με βάση προηγούμενα παιχνίδια, καθώς είχε κλειστεί πολύ σωστά από το αμυντικό πλάνο του Γιώργου Παράσχου.

Μπεργκ: Ο Σουηδός επιθετικός του «τριφυλλιού» προσπάθησε να πετύχει κάποιο γκολ, όμως δεν τροφοδοτήθηκε όσο θα ήθελε. Δεν κατάφερε πάντως να αξιοποιήσει τις δύο ευκαιρίες που είχε στο 43’ αλλά και στο 65’

Λέτο: Η είσοδος του στο παιχνίδι «ζωντάνεψε» το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενώ είχε και μία πολύ ωραία κάθετη πάσα στον Μπεργκ στην φάση του 65’.

Π. Βλαχοδήμος: Δεν βοήθησε στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να φτάσει στην ισοφάριση.

Ρινάλντι: Δεν μπορεί να κριθεί.

πηγή:  .sdna.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play