Το διπλό «χτύπημα» του Ουζουνίδη και το deal με διεθνή Έλληνα

Το διπλό «χτύπημα» του Ουζουνίδη και το deal με διεθνή Έλληνα
Ποιους θα έφερνε... αύριο το πρωί, αν μπορούσε, ο Έλληνας κόουτς στον Παναθηναϊκό; Τι πιθανότητες υπάρχουν να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα;

​Πυρετώδεις είναι οι διεργασίες που γίνονται στον Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό το διάστημα γίνονται πολλές επαφές με διάφορους στόχους με σκοπό να διορθωθούν τα …κακώς κείμενα του Αντρέα Στραματσόνι και να έρθουν παίκτες που θα μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση.

Η αρχή έγινε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο έπεται και συνέχεια, ανάλογα, βέβαια, με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν.

Το πιο σίγουρο διαζύγιο θεωρείται με τον Βίκτορ Ιμπάρμπο, οπότε οι Πράσινοι “φουλάρουν” για την απόκτηση επιθετικού, με τον Μασούντ να βρίσκεται πάντα πολύ ψηλά στην “πράσινη” λίστα.

Ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, αν ο τεχνικός του Τριφυλλιού μπορούσε να επιλέξει ανάμεσα στον Μασούντ και τον Ανσαριφάρντ, τότε θα διέλεγε τον δεύτερο!

Ο Έλληνας τεχνικός έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον 26χρονο επιθετικό, ωστόσο είναι πολύ πιο δύσκολη περίπτωση από τον Μασούντ, με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να έχει στραφεί 32χρονο εξτρέμ.

Πάντως, όσο Ιρανός φορ δεν κλείνει σε κάποια ομάδα και από τη στιγμή που, πλέον, ο παίκτης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει, οι Πράσινοι έχουν πάντες τις πιθανότητές τους, καθώς μπορούν να υποσχεθούν στον ποδοσφαιριστή φανέλα βασικού.

Παράλληλα, στο Τριφύλλι αναζητούν την ενίσχυση και σε άλλες θέσεις, όπως στα χαφ, όπου αποχώρησε ο Λεντέσμα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λοιπόν, όντως καλοβλέπει την περίπτωση του Θανάση Πέτσου, όπως ο SportDog σάς έχει ενημερώσει από τις 3/12.

Ωστόσο, για να γίνει το deal με τον διεθνή Έλληνα, θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης, από την οποία δεν υπολογίζεται. Ο 25χρονος μέσος μπορεί να “σπάσει” το συμβόλαιό του και σε αυτή την περίπτωση σίγουρα θα γίνει κίνηση από το Τριφύλλι.

Εξάλλου, ο παίκτης θα έβλεπε θετικά τον επαναπατρισμό του από τη στιγμή που η πόρτα της Μπουντεσλίγκα δείχνει να κλείνει οριστικά γι’ αυτόν. Πάντως, ο Θανάσης Πέτσος έχει προταθεί και στις υπόλοιπες μεγάλες ελληνικές ομάδες, οπότε μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην παίξει μόνος του για τον νεαρό άσο…

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play