Τα πλάνα Μπέντο ενόψει Αστέρα

Τα πλάνα Μπέντο ενόψει Αστέρα
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Τετάρτη (19:30) τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο ματς του 2017, με τον Πάουλο Μπέντο να έχει καταλήξει εν πολλοίς στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει με στόχο το θετικό ξεκίνημα στη νέα χρονιά και -τουλάχιστον- τη διατήρηση του +9 από τη δεύτερη θέση.

​Αρκετές και σημαντικές είναι οι απουσίες από την αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς της χρονιάς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (3/1, 19:30 – Novasports 1), στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της Super League. Παίκτες όπως ο Τσόρι, ο Πάρντο, ο Ντα Κόστα και ο Ρομαό έμειναν εκτός είτε για αγωνιστικούς λόγους είτε για το Κόπα Άφρικα -στην περίπτωση των δύο τελευταίων- Ομάρ και Ελιουνούσι είναι τραυματίες και ο Μιλιβόγεβιτς τιμωρημένος. Αντιθέτως, επιστρέφουν Στέφανος Καπίνο και Μάρκο Μάριν ενώ «μέσα» είναι και ο Μποτία που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις τελευταίες μέρες.

Βεβαίως, παρά τις απουσίες και το ότι αρκετοί «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από αγωνιστική απραξία, ο Πάουλο Μπέντο είναι αναγκασμένος να βρει τις λύσεις για να οδηγήσει την ομάδα του στην πρώτη νίκη του 2017 και φυσικά να διατηρήσει τουλάχιστον στο +9 τη διαφορά της από την Ξάνθη και να την αυξήσει αν στραβοπατήσει αντίστοιχα ο Παναθηναϊκός.Ο Πορτογάλος τεχνικός πάνω-κάτω έχει καταλήξει όσον αφορά στο ποιους θα ξεκινήσει στο συγκεκριμένο ματς, αν και υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες για 1-2 εκπλήξεις.

Αρχικά, κάτω από τα δοκάρια, φαβορί για να ξεκινήσει είναι ο Λεάλι, με τον Καπίνο να έχει πάντως και αυτός τις πιθανότητές του. Στην τετράδα της άμυνας τα πράγματα είναι ξεκάθαρα αφού οι λύσεις είναι ούτως ή άλλως περιορισμένες. Φιγκέιρας δεξιά, Ρέτσος αριστερά και Μποτία – Βιάνα οι δύο στόπερ. Μπροστά τους, ο Καμπιάσο θα πάρει τη θέση του Μιλιβόγεβιτς και δίπλα του θα είναι ο Μαρτίνς. Επιτελικός θα είναι εκτός απροόπτου ο Φορτούνης που έχει ξεπεράσει την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε, ενώ όσον αφορά στα εξτρέμ, Μανθάτης και Σεμπά είναι τα φαβορί για να ξεκινήσουν. Τέλος, ο Ιντέγε είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός.

Πλην αυτών, στο ενδεχόμενο που ο Μπέντο επιλέξει να μην εκκινήσει το ματς με τους Φορτούνη και Ιντέγε, Ανδρούτσος και Καρντόσο είναι οι δύο που διεκδικούν επάξια την είσοδό τους στο αρχικό σχήμα.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play