Μπαμ με Μπαντή!

Μπαμ με Μπαντή!
​Όπως σας ενημέρωσε χθες το INPAOK, ο Δικέφαλος είχε στα σκαριά μία μεγάλη μεταγραφή την οποία σήμερα ολοκλήρωσε και επίσημα. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Μπαντής. Oι πιο ΠΑΟΚ Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις Δώρων στα PAOK FC Official Stores Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έτσι, ισχυροποιείται ακόμη […]

​Όπως σας ενημέρωσε χθες το INPAOK, ο Δικέφαλος είχε στα σκαριά μία μεγάλη μεταγραφή την οποία σήμερα ολοκλήρωσε και επίσημα. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και με τη βούλα ο πρώην παίκτης του Φίλιππου Βέροιας Δημήτρης Μπαντής.

Oι πιο ΠΑΟΚ Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις Δώρων στα PAOK FC Official Stores

Η ομάδα του Νίκου Γεωργιάδη έτσι, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια κατάκτησης του νταμπλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ:

Το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με το Δημήτρη Μπαντή μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο 36χρονος αθλητής θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του Νίκου Γεωργιάδη στην προσπάθεια επίτευξης των φετινών στόχων.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου την περσινή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ με τη φανέλα του Φίλιππου Βέροιας όντας μάλιστα και 3ος κατά σειρά σκόρερ της πρώην ομάδας του.

Ο ύψους 1.92 αθλητής αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play