Mας …κούφανε ο ΠΑΟΚ! Πουλάει τον Ροντρίγκες και δείτε ποιον πρώην “πράσινο” άσο πάει και παίρνει!

Mας …κούφανε ο ΠΑΟΚ! Πουλάει τον Ροντρίγκες και δείτε ποιον πρώην “πράσινο” άσο πάει και παίρνει!
Την ώρα που υπάρχει μεγάλος αναβρασμός για τη διαφαινόμενη παραχώρηση του άσου από το Πράσινο Ακρωτήρι στη Γαλατά, ο Δικεφάλος προχωράει σε μία ...απίθανη κίνηση!

​Tι κι αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ “βράζει” για τη διαφαινόμενη πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατασαράι, στην Τούμπα φαίνεται πως συνεχίζουν …ανεπηρέαστοι τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό!

Δεύτερη μεταγραφή, λοιπόν, στα σκαριά για τον ΠΑΟΚ, που παίρνει ποδοσφαιριστή που «ανδρώθηκε» στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο λόγος για τον 22χρονο μέσο Γιάννη Σταματάκη, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Arena Press» θα αφήσει τον Πανελευσινιακό, όπου αγωνίζεται εδώ και ένα χρόνο, για να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για χάρη του Δικεφάλου.

Εφόσον συμβεί αυτό, τότε οι Ασπρόμαυροι θα αποκτήσουν ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που βγήκε από τις ακαδημίες του Τριφυλλιού μετά τον Λάζαρο Λάμπρο.

Ο Σταματάκης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στις 19 Οκτωβρίου 2012, όμως μέχρι να τον αποκτήσει ο Πανελευσινιακός τον περσινό Γενάρη δε φόρεσε ποτέ την πράσινη φανέλα σε επίσημο παιχνίδι…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play