Η πιο γελοία αποβολή που έχεις δει! (vid)

Η πιο γελοία αποβολή που έχεις δει! (vid)
Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος της Πόρτο, Ντανίλο Περέιρα αποβλήθηκε στο ματς Λιγκ Καπ απέναντι στην Μορεϊρένσε διότι σκόνταψε κι έπεσε πάνω στον διαιτητή!

​Σάλος έχει ξεσπάσει στην Πορτογαλία με μία από τις πιο γελοίες αποβολές που έχουμε δει ποτέ. Η Πόρτο αποκλείστηκε από την συνέχεια του Λιγκ Καπ μετά από την εκτός έδρας ήττα από την Μορεϊρένσε, όμως η είδηση ήταν η απίστευτη αποβολή του Ντανίλο Περέιρα από τον διαιτητή Λουίς Γκοντίνιο.

Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος αποβλήθηκε επειδή σκόνταψε κι έπεσε πάνω στον διαιτητή που τον έστειλε χωρίς ενδοιασμό στα αποδυτήρια. Μετά το τέλος του ματς η Πόρτο εξέδωσε ανακοίνωση που κατακεραυνώνει την επιτροπή διαιτησίας, ενώ ο Ντανίλο Περέιρα ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram το βίντεο της φάσης με το εξής μήνυμα: «έχω δει την φάση πάνω από 100 φορές και ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιο κριτήριο αυτός ο κύριος πήρε αυτή την απόφαση. Έχει δει πολλά αστεία επεισόδια στο ποδόσφαιρο, όμως αυτό είναι το πιο ντροπιαστικό». Δείτε την φάση και θα καταλάβετε…

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play