Αυτός θα είναι ο αντι-Μοράις στην ΑΕΚ; Δεν υπάρχει!

Αυτός θα είναι ο αντι-Μοράις στην ΑΕΚ; Δεν υπάρχει!
Ο Πορτογάλος μπορεί να μοιάζει... φευγάτος, αλλά το όνομα που ακούστηκε ως αντικαταστάτης του, δεν "παίζει" να θέλει να έρθει στην ΑΕΚ.

​Ο Ζοσέ Μοράις δεν έχει καταφέρει να ικανοποιήσει μέχρι στιγμής του ανθρώπους της “Ένωσης” με το έργο του στην ομάδα και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους οι πρώτες γκρίνιες, αφού η διαφορά, πλέον, από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό είναι τεράστια.

Φυσικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα προβεί σε βιαστικές ενέργειες θέλοντας, έτσι, να δώσει ακόμα μια ευκαιρία στον Πορτογάλο, ωστόσο τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι Κιτρινόμαυροι τον Γενάρη θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον του στην ομάδα.

Όπως είναι λογικό, τα πρώτα σενάρια για τον αντικαταστάτη του Μοράις έχουν “σκάσει” ήδη, με την “Γάτα” να φέρνει στο προσκήνιο τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαράχ και θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό της “Ένωσης”. 

Κι όμως, δεν “παίζει” να γίνει κάτι τέτοιο, καθώς -για όποιον θυμάται- οι σχέσεις του 47χρονου προπονητή με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη μόνο καλές δεν είναι.

Κι αυτό γιατί υπάρχουν ακόμα κάποια χρωστούμενα από τον “Τίγρη” προς τον Δώνη, από την εποχή που ο δεύτερος αγωνιζόταν με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Κάτι που δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέο, έτσι ώστε να υπάρξει ξανά “γάμος” ανάμεσα στους δύο άνδρες…

Οπότε θέμα Δώνη στην ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να προκύψει…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play