Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ντέλε Άλι, αισιοδοξία στην Τότεναμ

Στο στόχαστρο της Ρεάλ ο Ντέλε Άλι, αισιοδοξία στην Τότεναμ
Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στον 20χρονο μέσο της Τότεναμ Ντέλε Άλι, αλλά στον αγγλικό σύλλογο εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στο... οπλοστάσιό τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να συνεχίζει να προτιμά την Τότεναμ για τα «ψώνια» της, αφού μετά τους Γκάρεθ Μπέιλ και Λούκα Μόντριτς έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντέλε Αλι. Τα λεφτά δεν μοιάζουν ισχυρό δέλεαρ για τους Λονδρέζους, αφού αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Συνολικά, η Τότεναμ έχει πάρει από τη Ρεάλ 130 εκατομμύρια ευρώ, το 2012 και το 2013, για τους Μόντριτς και Μπέιλ.

 Οι «πετεινοί», όπως δήλωσε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, δεν θα είναι σπάταλοι κατά τις ερχόμενες περιόδους, αλλά θα διατηρήσουν τους ποιοτικούς και ελπιδοφόρους παίκτες τους στο ρόστερ. Ο Ντέλε Άλι είναι ένας από αυτούς και ένα από τα «next big things» του αγγλικού ποδοσφαίρου.Ο 20χρονος μέσος διανύει ακόμα μια καταπληκτική χρονιά στο Λονδίνο. Σε 24 συμμετοχές, φέτος, έχει σκοράρει 9 φορές και έχει δώσει 4 ασίστ. Συνολικά, από όταν φόρεσε τη φανέλα της Τότεναμ, «μετράει» 19 γκολ και 15 ασίστς σε 70 εμφανίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ δεν έχει δικαίωμα να κάνει μεταγραφές, αφού είναι τιμωρημένη από τη FIFA και το δημοσίευμα αναφέρεται στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Ωστόσο, «των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play