Ρούσσος: «Ο Αρβανίτης ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης»

Ρούσσος: «Ο Αρβανίτης ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης»
Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης Στάθης Ρούσσος, μίλησε για την φετινή πορεία της ομάδας, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν τον Λευτέρη Αρβανίτη να αναλαμβάνει πόστο στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ.

​Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero FM 107.4:

Για την νέα χρονιά στον Άρη: «O Ιανουάριος είναι ένας γεμάτος μήνας με αρκετά παιχνίδια τόσο για το ποδόσφαιρο όσο και για το μπάσκετ. Πιστεύω όμως πως ο Άρης θα μπορέσει να ανταπεξέλθει σε αυτή την πρόκληση. Πιστεύω πως το 2017 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την αναγέννηση του Άρη».

Για την ύπαρξη ιδιοκτητών τόσο σε ΠΑΕ όσο και στην ΚΑΕ: «Είναι πολύ θετικό το ότι έχουμε μεγαλομετόχους και στα δύο τμήματα. Μπαίνει έτσι ένα τέλος στην “διαχείριση” και στους “διαχειριστές” που μας οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει όμως να σταθούμε όλοι δίπλα τους, καθώς οι άνθρωποι χρειάζονται και την δική μας βοήθεια».

Για την συμπαράσταση του κόσμου στην προσπάθεια του συλλόγου τα τελευταία χρόνια: «Η στήριξη του λαού του Άρη μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Ο κόσμος του Άρη είναι το πιο υγειές κομμάτι της οικογένειας του Άρη».

Για την οικονομική κατάσταση της ομάδας μπάσκετ και η οικονομική ανάταση του τμήματος τα τελευταία χρόνια: «Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας. Ο αθλητισμός γενικά έχει αρκετά προβλήματα στην χώρα μας. Τα σωματεία, όταν θέλουμε να μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό, πρέπει να έχουν έσοδα και κέρδη. Πρέπει να μπορούμε να επενδύουμε και να έχουμε κάθε φορά όλο και περισσότερα κέρδη. Έτσι πρέπει να το δούμε. Πρέπει να συνεχιστεί αυτό που γίνεται στην ΚΑΕ τα τελευταία 4 χρόνια. Τα έξοδα είναι λιγότερα από τα έσοδα. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Και η εξυγίανση είναι και αυτή κομμάτι της πορείας μας φέτος. Ο ερχομός του κυρίου Λάσκαρη και η φιλοσοφία του κύριου Αρβανίτη συνδυάστηκαν με το γεγονός ότι δεν θέλαμε μεγάλα λόγια και φανφάρες. Σημασία έχουν μόνο οι πράξεις».

Για το δύσκολο πρόγραμμα του Άρη στο μπάσκετ: «Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό δεκαπενθήμερο. Εγώ προσωπικά έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στην ομάδα και στο τεχνικό τιμ. Οι τραυματισμοί μας κράτησαν λίγο πίσω στον τομέα φορμαρίσματος, καθώς δεν προλάβαμε να αγωνιστούμε με όλους τους παίκτες μας. Η αρχή του νέου έτους μακάρι να μας βρεί λιγότερο άτυχους. Το τελευταίο 4μηνο του 2016 ήταν εφιαλτικό. Πιστεύω πως ο Ιανουάριος θα μας βρει έτοιμους και θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας. Ο κόσμος του Άρη, που όμοιός του στο μπάσκετ δεν υπάρχει, πιστεύω πως θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας βοηθήσει και εκείνος με την σειρά του στις υποχρεώσεις μας. Στο τέλος θα χαμογελάσουμε».

Για την υπόθεση Αρβανίτη στην ΠΑΕ: «Λόγω των ημερών μιλήσαμε με τον Λευτέρη, αλλά ο Λευτέρης έχει ένα προτέρημα. Όταν πρόκειται για το καλό του Άρη μιλάει μόνο με τον εαυτό του. Όταν καταλήξει σε μία απόφαση τότε το ανακοινώνει και αυτό το ξέρουμε πάρα πολύ καλά. Μιλάνε οι πράξεις του. Επειδή έχω ασχοληθεί τα τελευταία 4 χρόνια με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ πιστεύω πως είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την κατάλληλη μεθοδικότητα, έχει ασχοληθεί 15 χρόνια με τον Άρη και ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης. Είναι από τους πιο ελπιδοφόρους παράγοντες του Άρη…αρκεί να βρεθεί στο σωστό πόστο, και αυτό πρέπει να το αποφασίσει ο κύριος Καρυπίδης. Από όσους υποψήφιους υπάρχουν δεν υπάρχει κάποιος που να ξέρει καλύτερα τι χρειάζεται ο Άρης από τον Λευτέρη».

Για το τι θα συμβούλευε τον Λευτέρη Αρβανίτη: «Εφόσον ήξερα τους όρους και τις αρμοδιότητες που θα του ανατεθούν θα τον συμβούλευα να ακολουθήσει την καρδιά του, γιατί πιστεύω πως θα έκανε το σωστό».

Για το αν θα αποτελέσει απώλεια για την ΚΑΕ σε περίπτωση ενασχόλησης του με την ΠΑΕ: «Ας γίνει πρώτα η συμφωνία, ώστε να δούμε τι θα γίνει και θα κρίνουμε αργότερα. Το θέμα είναι πως πρέπει να ξέρει ο καθένας μέχρι που μπορεί να πάει και τι μπορεί να κάνει. Ο Λευτέρης πήρε ένα τμήμα του συλλόγου και το πήγε στο ψηλότερο που μπορούσε να το φτάσει. Αυτό σημαίνει πολλά πράγματα και δείχνει την αξία του».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play