Ποιον εξτρέμ βρήκε ο ΠΑΟΚ για αντί-Ροντρίγκες; – Ρουκέτα Σαββίδη εξαγριώνει κι άλλο τους οπαδούς

Ποιον εξτρέμ βρήκε ο ΠΑΟΚ για αντί-Ροντρίγκες; – Ρουκέτα Σαββίδη εξαγριώνει κι άλλο τους οπαδούς
Η Θεσσαλονίκη είναι στο πόδι για τον αντι-Ροντρίγκες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Διαβάστε τι αλίευσε εκ νέου το Sportdog.

Σε λίγες ώρες, ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά και χρειάζεται μόνο τη νίκη για να πλησιάσει κι άλλο τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Το θέμα που κυριαρχεί όμως στη Θεσσαλονίκη, είναι άλλο…

Αυτό είναι φυσικά το τι θα γίνει με τον Γκάρι Ροντρίγκες, που δεν βρίσκεται στη Λιβαδειά μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Δικεφάλου του Βορρά, λόγω του ότι εξήγησε στον Ίβιτς πως το μυαλό του δεν βρίσκεται 100% στον ΠΑΟΚ.

Από τον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν πως έχουν διάθεση να πουλήσουν τον Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ, όμως ο Λούμπος Μίχελ πρέπει σε μικρό χρονικό διάστημα να βρει τον αντικαταστάτη του. Με το δίκιο τους, οι οπαδοί του Δικεφάλου του Βορρά θέλουν έναν ισάξιο αν όχι καλύτερο εξτρέμ εφόσον ο Αφρικανός… κουνήσει μαντήλι, κάτι που είναι επιθυμία και του Γιώργου Σαββίδη που χθες τόνισε μέσω του Instagram πως εάν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει ισάξιο ή καλύτερο εξτρέμ τον Γενάρη, τότε ο Ροντρίγκες θα παραμείνει στην Τούμπα.

Αυτό όμως δεν φαίνεται να είναι εύκολο καθώς μάλλον η Γαλατάσαραϊ, οι μάνατζερ του Ροντρίγκες και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, έπιασαν στον… ύπνο τον Λούμπος Μίχελ και τον ΠΑΟΚ. Αυτό είπε ξεκάθαρα ο Γιώργος Σαββίδης, που με νέο μήνυμά του στο Instagram, αποκάλυψε:

«Έχουμε κάποιες επιλογές. Αν πετύχουμε συμφωνία, τότε ο Ροντρίγκες μπορεί να φύγει. Αλλιώς, όχι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας να πουλήσουμε κανέναν τον χειμώνα και γι΄ αυτό ποτέ δεν ψάξαμε για εξτρέμ».

Συμπερασματικά, ο Λούμπος Μίχελ… τρέχει και δεν φτάνει, έχοντας ακόμα ένα πρόβλημα να λύσει εκτός από αυτό των Τζαβέλλα, Σκόνδρα, Τζιόλη, των αρκετών παικτών που ο Ίβιτς θέλει να δοθούν δανεικοί, του νέου επιθετικού και του νέου «δεκαριού» που πρέπει να έρθουν στην Τούμπα τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι πως ο Σλοβάκος βρίσκεται υπό πίεση…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play