Έκπληξη (;) Ζιντάν: εκτός αποστολής για τη Σεβίλλη ο Ρονάλντο

Έκπληξη (;) Ζιντάν: εκτός αποστολής για τη Σεβίλλη ο Ρονάλντο
Εκτός αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης για το πρώτο παιχνίδι με τη Σεβίλλη στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας άφησε ο Ζινεντίν Ζιντάν τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έκπληξη από τον Γάλλο τεχνικό; Ή μήπως όχι; Οι Μαδριλένοι έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο αντίπαλο για να συνεχίσουν στη διοργάνωση και θα περίμενε κάποιος ότι ο Ζιντάν θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του όλα τα… όπλα του.

Ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει εκτός του πρώτου αγώνα του 2017 τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή σε μια προσπάθεια να του δώσει χρόνο να ξεκουραστεί και να τον έχει φρέσκο στη συνέχεια.

Αν δεν προκύψει κάτι, ο Ρονάλντο θα είναι κανονικά στην αποστολή της «βασίλισσας» για τον αγώνα κόντρα στη Γρανάδα για την Πριμέρα Ντιβιζιόν το προσεχές Σάββατο.

Η αποστολή της Ρεάλ για τον αγώνα με τη Σεβίλλη: Νάβας, Κασίγιας, Γιάνεθ, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μαρτσέλο, Κοεντράο, Ντανίλο, Κρόος, Χάμες, Κασεμίρο, Ασένσιο, Μόντριτς, Όντεργκααρντ, Μοράτα, Μπενζεμά, Μαριάνο.

Εκτός έμεινε και ο Πέπε, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό και εκτιμάται ότι θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο – τρεις εβδομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play