Εύκολη και νόστιμη συνταγή για το ρεβεγιόν: Μπριζόλες με λαχανικά
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε πάπρικα, παρθένο ελαιόλαδο, μπούκοβο, κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Παίρνετε τις μπριζόλες και τις αλείφετε με το μείγμα.
Τις τοποθετείτε σε ένα ταψί και βάζετε γύρω γύρω σκόρδο, πατάτες κομμένες σε ροδέλες, κρεμμύδια χοντροκομμένα και καρότα.
Ρίχνετε 2 ποτήρια νερό και τις ψήνεται στο φούρνο για μισή ώρα. Γυρνάτε πλευρά στις μπριζόλες και ψήνετε για άλλη μισή ώρα. Εάν χρειαστεί προσθέτετε νερό.
Το σχόλιο σας