Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό

Εβδομάδα αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό
Εξελίξεις αναμένονται την προσεχή εβδομάδα στον Παναθηναϊκό στο θέμα των αποχωρήσεων, καθώς ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα προσπαθήσει να βρει τη «χρυσή τομή» με τους «κομμένους» του Μαρίνου Ουζουνίδη.

​ Ως γνωστόν, στο «τριφύλλι» δεν υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη έξι ποδοσφαιριστές (Ιμπάρμπο, Γουακάσο, Λεντέσμα, Ιβανόφ, Ρινάλντι, Σαμπά) και ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα τρέξει το θέμα των αποδεσμεύσεων ορισμένων εξ αυτών και ιδιαίτερα εκείνων που πιάνουν θέση ξένου, δηλαδή του Ιμπάρμπο και του Γουακάσο.

Μόνο εύκολες, πάντως, δεν είναι οι περιπτώσεις των συγκεκριμένων, αλλά οι «πράσινοι»… καίγονται για την αποχώρηση τουλάχιστον ενός εκ των δύο ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση ενός ξένου, πιθανώς του Καρίμ Ανσαριφάρντ που βρίσκεται στο προσκήνιο, είτε κάποιου άλλου.

Ο «Λύμπε» έχει κάνει ήδη ορισμένες επαφές με τους μάνατζερ των «κομμένων» και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί το διαζύγιο με δύο-τρεις ποδοσφαιριστές.

Όσον αφορά τις μεταγραφές, οι «πράσινοι» έχουν στο κάδρο πρώτα την απόκτηση ενός φορ που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ στην επίθεση, και μετά ενός δεκαριού, σε μία θέση την οποία υπολογίζεται και ο Βιγιαφάνιες, με τον Ουζουνίδη να έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play