Τόμιτς: «Οταν πάρουμε παίκτη, θα το μάθετε..»

Τόμιτς: «Οταν πάρουμε παίκτη, θα το μάθετε..»
Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάμπεργκ, ενώ ρωτήθηκε και για τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ.

​Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν ήθελαν οι παίκτες ή ότι δεν έδωσαν το 100%. Στην ταχύτητα σίγουρα ήμασταν πιο πίσω από την Μπάμπεργκ. Στο γ’ δεκάλεπτο πήγαμε καλύτερα αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι στο τέλος. Αμυντικά δεν τα πήγαμε καλά και έτσι δεν είχαμε ψυχολογία και στην επίθεση. Μειώσαμε στους 9 πόντους στην γ’ περίοδο, μετά ξαναπήγε η η διαφορά στους 14 και δεν είχαμε δυνάμεις να επιστρέψουμε. Τώρα πρέπει να μελετήσουμε αυτό το παιχνίδι και να βελτιώσουμε τα λάθη μας, να διορθώσουμε εν όψει του επόμενου ματς. Δεν έχει τώρα σημασία ποιος θα είναι δεύτερος, ποιος θα είναι τρίτος. Σημασία έχει η κατάταξη κάθε ομάδας στο τέλος της διαδικασίας», τόνιε ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM. 

Επίσης, ο Μίλαν Τόμιτς ρωτήθηκε για τον γκαρντ που αναζητάει η ομάδα του: «Οταν είναι να αποκτηθεί παίκτης, θα το μάθετε την κατάλληλη στιγμή».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play