Τελειώνουν… τον Τιάμ

Τελειώνουν… τον Τιάμ
Ο Μάμε Τιάμ αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, με την προοπτική να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ δεν επιβεβαίωσε τις προσδοκίες. Ο Σενεγαλέζος φορ πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής από τον Βλάνταν Ίβιτς, και όσες φορές βρέθηκε στο χορτάρι, απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του.

​Έτσι, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει ήδη να «δουλεύουν» την πρόωρη λύση της συνεργασίας τους με τον 23χρονο παίκτη, ο οποίος είχε έρθει με τη μορφή δανεισμού ενός χρόνου από τη Γιουβέντους. Για να γίνει αυτό, πρέπει να συμφωνήσει και η ιταλική ομάδα, με την οποία υπάρχουν επαφές προς αυτή την κατέυθυνση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο δανεισμό του Τιάμ, υπήρχε και πρόβλεψη ρήτρας, αν ήθελε να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι του 2017, αλλά αυτό αποδείχθηκε… υπεραισιόδοξη πρόβλεψη. Εφόσον η Γιουβέντους δώσει το «οκ» και ο Τιάμ επιστρέψει στην Ιταλία, οι άνθρωποι της «μεγάλης κυρίας» θα ψάξουν άλλον προορισμό για τον παίκτη, έτσι ώστε να παίξει ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play