Μετανιώνει για τη φυγή του από Γιουνάιτεντ ο Ο’ Σέι

Μετανιώνει για τη φυγή του από Γιουνάιτεντ ο Ο’ Σέι
Με αφορμή την ερχόμενη επίσκεψη του στο Μάντσεστερ, ο Τζον Ο’ Σέι μίλησε για την πρόωρη κατά τον ίδιο φυγή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

​Με αφορμή την ερχόμενη επίσκεψη του στο Μάντσεστερ, ο Τζον Ο’ Σέι μίλησε για την πρόωρη κατά τον ίδιο φυγή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και την αναγκαιότητα της απόφασης του αυτής για το καλό της καριέρας του. 

Mετά από 12 χρόνια παρουσίας (1999-2011) στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ιρλανδός μπακ εγκατέλειψε τους «κόκκινους διαβόλους» ώστε να ενταχθεί τότε στην Σάντερλαντ, απόφαση που αποκάλυψε πως ενίοτε τον απασχολεί και την σκέφτεται έντονα… 

«Αν θα έπρεπε να παραμείνω περισσότερο στη Γιουνάιτεντ; Nαι, το έχω σκεφτεί αρκετές φορές. Είχα έναν χρόνο ακόμα συνεργασίας και πάντα έλεγα πως θα μπορούσα να φύγω αν ο προπονητής θεωρούσε ότι δεν είμαι αρκετά καλός με το ποδόσφαιρο μου. Εκείνη την περίοδο θεώρησα πως έπρεπε να διασφαλίσω το ότι θα παίζω περισσότερο, σε περίπτωση που έφευγα από τη Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν πάντως μια εύκολη απόφαση, αυτό είναι σίγουρο», δήλωσε ο παίκτης των «μαυρόγατων» εδώ και μια πενταετία, Τζον Ο’ Σέι. 

H Σάντερλαντ ταξιδεύει στο Μάντσεστερ για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην «Βoxing Day» (26/12), γεγονός που σίγουρα δεν αφήνει ανεπηρέαστο τον 35χρονο αμυντικό: «Εύχομαι να μην είναι το τελευταίο ταξίδι μου εδώ. Είμαι σε καλή φόρμα και θέλω να παίξω. Είμαι ευγνώμων που στην καριέρα μου δεν είχε μεγάλα διαστήματα απουσίας από σημαντικούς τραυματισμούς. Ευελπιστώ να παίζω όσο περισσότερο γίνεται. Ήμουν σχεδόν σίγουρος πως όταν εγκατέλειπα τη Γιουνάιτεντ, θα συνέχιζα να παίζω όπως τώρα, εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο έβλεπα τα πράγματα και λόγω των σωστών αποφάσεων που έπαιρνα για την καριέρα μου».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play