«Μάχη» της Γιουβέντους με τη Ρόμα για τον Φόρσμπεργκ

«Μάχη» της Γιουβέντους με τη Ρόμα για τον Φόρσμπεργκ
Ο αριστερός χαφ της Λειψίας βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, με τη Ρόμα να μπαίνει και εκείνη στην διεκδίκηση του παίκτη επιθυμώντας να τον εντάξει στο ρόστερ της.

​Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της Λειψίας που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής απασχολεί τη Γιουβέντους που καταβάλει προσπάθειες για την απόκτησή του, με τη Ρόμα να θέλει να τον «κλέψει», ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει και ομάδες της Πρέμιερ. 

Η Λειψία αποτελεί την μεγάλη έκπληξη του γερμανικού πρωταθλήματος, με τους νεοφώτιστους να φιγουράρουν στη δεύτερη θέση της κατάταξης πέφτοντας από την κορυφή μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα λόγω της ήττας από τη Μπάγερν στο Μόναχο (3-0), με τους Βαυαρούς να ανεβαίνουν πρώτοι. 

Μεταξύ των παικτών που ξεχωρίζουν από το ρόστερ της ομάδας που φιλοδοξεί να γίνει η «νέα Λέστερ» κατακτώντας το πρωτάθλημα στη χώρα της, είναι ο 25χρονος Σουηδός Έμιλ Φόρσμπεργκ ο οποίος στο 4-3-3 καλύπτει το αριστερό «φτερό», με τα νούμερά του να είναι εντυπωσιακά, καθώς ο πρώην παίκτης της Μάλμε έχει πετύχει μέχρι τώρα 5 γκολ, ενώ μετράει και 9 ασίστ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play