Έτσι θα κλείσει το σούπερ deal – Τα σκάει για τη… λατρεία του Ουζουνίδη – Αυτό είναι το συμβόλαιο!

Έτσι θα κλείσει το σούπερ deal – Τα σκάει για τη… λατρεία του Ουζουνίδη – Αυτό είναι το συμβόλαιο!
Έτοιμοι οι Πράσινοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση και να κλείσουν την πρώτη μεταγραφή του Γενάρη. Αποτελεί επιλογή του Έλληνα κόουτς, ο οποίος βοήθησε πολύ!

Μία… ανάσα από την πρώτη μεταγραφή του Γενάρη είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης προβάρει ήδη τα πράσινα και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να κλείσει οριστικά το deal. Ο παίκτης αποτελεί την πρώτη επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη, με τον κόουτς του Τριφυλλιού να πιστεύει πάρα πολύ στις ικανότητες του και να βοηθάει επίσης σημαντικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως σας γράψαμε και χθες σε αποκλειστικό ρεπορτάζ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού κατάφερε να «ψήσει» τον άσο του Αστέρα Τρίπολης, ότι ο ρόλος του στον Παναθηναϊκό θα είναι σημαντικός και έτσι και αυτός από την πλευρά του, πίεσε τους Αρκάδες για να προχωρήσουν σε συμφωνία. Βέβαια, για να κλείσει το deal, χρειάστηκε το Τριφύλλι να κάνει την οικονομική υπέρβαση, καθώς δεν θα έφταναν η επιθυμία των Ουζουνίδη και Κουρμπέλη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες λοιπόν, παρότι ο Αστέρας αρχικά ζήταγε περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προχωρήσει σε συμφωνία δίνοντας ένα ποσό κοντά στις 700.000 ευρώ, αλλά και βάζοντας ποσοστό μεταπώλησης, που φτάνει στο 40%! Όσον αφορά το συμβόλαιο του παίκτη, αυτό θα είναι τετραετές, κίνηση που επιβεβαιώνει το γεγονός ότι στο Τριφύλλι τον πιστεύουν πάρα πολύ.

Έτσι λοιπόν, φτάσαμε στην συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και Αστέρα και ουσιαστικά στην πρώτη μεταγραφή της εποχής Ουζουνίδη – Λυμπερόπουλου στην ομάδα. Τα χρήματα που δίνει το Τριφύλλι, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα πράσινα, βοήθησαν τα μέγιστα, ώστε να κλείσει τόσο σύντομα ένα δύσκολο deal!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play