Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος!

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Λυμπερόπουλος!
Σε πλήρη συμφωνία οδηγήθηκαν ο Παναθηναϊκός με το Νίκο Λυμπερόπουλο για το θέμα του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, με μοναδική εκκρεμότητα πλέον την ανακοίνωση του "deal" από την "πράσινη" ΠΑΕ.

Κατ’ ιδίαν επαφή με το Νίκο Λυμπερόπουλο είχαν το απόγευμα της Τρίτης οι διοικούντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που σήμανε και την επικύρωση του “deal” των δύο πλευρών.

Ο “Λύμπε” ήταν βασικός υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό και από τη στιγμή που η συνάντησή του με τους ανθρώπους της ομάδας είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα τότε ο “γάμος” των δύο πλευρών δεν θα μπορούσε να χαλάσει με κανένα τρόπο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο “Λύμπε” μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ όπου συνομίλησε με τα στελέχη του Παναθηναϊκού και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κορυφής υπό την παρουσία και του αντιπροέδρου των “πράσινων”, Χρήστου Παναγόπουλου.

Από τη στιγμή που κλήθηκε ο Λυμπερόπουλος για την καθοριστική σημερινή συνάντηση (μετά το πρώτο του ραντεβού πάλι με τον κ. Παναγόπουλο) και με δεδομένη την ανάγκη να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα το συγκεκριμένο μείζον ζήτημα, ήταν αυτονόητο ότι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει μετά από 12 χρόνια στο τριφύλλι, αυτή τη φορά φυσικά από διαφορετικό πόστο.

Το SDNA σας είχε ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα για την αλλαγή των δεδομένων και τη “σφήνα” του Λυμπερόπουλου στην επιλογή Αντωνίου. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληφορορίες ο Νίκος Λυμπερόπουλος συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που θα γίνει την Τετάρτη μετά από συνάντηση του “Λύμπε” με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play