Ο πρώτος που θα φέρει ο Λύμπε στον ΠΑΟ! Κλέβει τον “νέο Καρέλη” μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού;

Ο πρώτος που θα φέρει ο Λύμπε στον ΠΑΟ! Κλέβει τον “νέο Καρέλη” μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού;
Ποιος άσος της Super League, που έχει ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στόχαστρο του "Λύμπε" και αρέσει και στον Ουζουνίδη;

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται πλέον μία …ανάσα από τον Παναθηναϊκό, καθώς το μόνο που απομένει για να ανακοινωθεί και επίσημα η μεγάλη επιστροφή, είναι το τελικό ραντεβού της Τετάρτης, όπου απλά θα ρυθμιστούν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Παλαίμαχος άσος λοιπόν, επιστρέφει στο Τριφύλλι για το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SporDog, είναι ήδη έτοιμος για όσα πρέπει να …τρέξει σε χρόνο ρεκόρ, καθώς ο Γενάρης είναι πολύ κοντά και οι ανάγκες του Παναθηναϊκού τεράστιες.

Όπως έχει προαναγγείλει άλλωστε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οι Πράσινοι μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα ασχοληθούν τόσο με τις αποχωρήσεις παικτών όσο και με τις μεταγραφές, που ίσως είναι και περισσότερες από τέσσερις.

Ένα λοιπόν από τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα του Τριφυλλιού, αλλά και του Λυμπερόπουλου, είναι από την Σούπερ Λιγκ και πρόσφατα είχε ακουστεί τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Ολυμπιακό. Αναφερόμαστε στον Γιακουμάκη, τον νεαρό επιθετικό του Πλατανιά, ο οποίος φαινόταν ως… εύκολη περίπτωση από τους Πειραιώτες, ωστόσο πλέον υπάρχει ισχυρός ανταγωνιστής!

Ο Γιακουμάκης ενδιαφέρει έντονα τον Παναθηναϊκό, θεωρείται πιο εύκολη περίπτωση από του Ανσαριφάρντ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, είναι και ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει από την Ελλάδα ο Ουζουνίδης, αφού τον θεωρούν… νέο Καρέλη!

Επίσης, σύμφωνα με το «φρέσκο» ρεπορτάζ, εφόσον ο Λυμπερόπουλος επιστρέψει και επίσημα στον Παναθηναϊκό, τότε είναι σίγουρο πως θα γίνει κίνηση από τους Πράσινους, καθώς και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας έχει εξαιρετική άποψη για τον άσο των Κρητικών!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play