Υπογράφει τώρα ο Τζεντίλε!

Υπογράφει τώρα ο Τζεντίλε!
O Αλεσάντρο Τζεντίλε βρίσκεται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων με τον Παναθηναϊκό αυτή την ώρα και σύντομα θα βάλει την υπογραφή του στο «πράσινο» συμβόλαιο!

​Μόνο οι υπογραφές έχουν μείνει για να επισημοποιηθεί το deal Τζεντίλε – Παναθηναϊκού Superfoods. Αυτή την ώρα στο Μιλάνο ο «Άλε» έχει στα χέρια του όλα τα απαραίτητα χαρτιά του συμβολαίου και βάζει την υπογραφή του. Παράλληλα, οι άνθρωποι της Αρμάνι υπογράφουν το δικό τους «κομμάτι» του συμβολαίου, που θα στείλει τον Ιταλό γκαρντ – φόργουορντ στο ΟΑΚΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις πλευρές (Παναθηναϊκός Superfoods – Αρμάνι Μιλάνο – Αλεσάντρο Τζεντίλε) βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων αυτή την ώρα, με τις υπογραφές να μένουν για να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του «τριφυλλιού» μέσα στις επόμενες ώρες. 

Με τα τωρινά δεδομένα, αφού «πέσουν» οι υπογραφές, ο Τζεντίλε θα έρθει το απόγευμα της Τρίτης στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play