Τελειώνει του Σοφοκλή στον Απόλλωνα Πάτρας

Τελειώνει του Σοφοκλή στον Απόλλωνα Πάτρας
​Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/12) στην Πάτρα, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να «ντυθεί» στα «μελανόλευκα». Ο 31χρονος σέντερ έχει ήδη συναντηθεί με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Μέξα, αλλά και με τη διοίκηση και αν όλα πάνε καλά, τότε από αύριο Τρίτη (20/12) κιόλας αναμένεται να μπει […]

​Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας (19/12) στην Πάτρα, προκειμένου να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και να «ντυθεί» στα «μελανόλευκα».

Ο 31χρονος σέντερ έχει ήδη συναντηθεί με τον τεχνικό της ομάδας Κώστα Μέξα, αλλά και με τη διοίκηση και αν όλα πάνε καλά, τότε από αύριο Τρίτη (20/12) κιόλας αναμένεται να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Στόχος είναι ο Σοφοκλής να κάνει το ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα στο κρίσιμο παιχνίδι που θα παίξει τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στο κλειστό του γήπεδο στην Περιβόλα με την Κύμη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Απόλλωνας θα γίνει η 6η ομάδα του Σχορτσανίτη στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον Ηρακλή, τον Άρη, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν.

Πηγή: sportotal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play