Τέλος ο Σαμαράς από την ακαδημία του Παναθηναϊκού!

Τέλος ο Σαμαράς από την ακαδημία του Παναθηναϊκού!
Ειλημμένη απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για "διαζύγιο" με τον διευθυντή της Ακαδημίας, φαβορί ο Φύσσας και αουτσάιντερ ο Ζήκος για τη διαδοχή του στο συγκεκριμένο πόστο.

Θέμα χρόνου είναι πλέον η αποχώρηση του Γιάννη Σαμαρά από το νευραλγικό πόστο του διευθυντή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού και το διαζύγιο των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένο. 

Οι “πράσινοι” έχουν αποφασίσει την αντικατάστασή του και έχουν ξεκινήσει ήδη κύκλο συναντήσεων (ταυτόχρονα με τις επαφές για τεχνικό διευθυντή και τιμ μάνατζερ) με υποψήφιους αντικαταστάτες.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι συζήτηση για το συγκεκριμένο πόστο έχει πραγματοποιηθεί τόσο με τον Τάκη Φύσσα όσο και με τον Ακη Ζήκο, με τον Φύσσα να αποτελεί αυτή τη στιγμή το φαβορί για την ανάληψη της θέσης.

Επιστρέφει ο Φύσσας στον Παναθηναϊκό

Ο Φύσσας παίζει ως “μπαλαντέρ” και για τη θέση του τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού, πόστο το οποίο κατείχε και στην Εθνική Ελλάδος (όχι όμως και στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό όπου λειτούργησε ως τεχνικός διευθυντής κάτι που δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθεί στο τριφύλλι) και γενικώς θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα επιστρέψει στους “πράσινους”.

Οσον αφορά στον τεχνικό διευθυντή το τοπίο δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει καθώς βρισκόμαστε σε φάση “συνεντεύξεων” των υποψήφιων μνηστήρων και σε αυτό το πλαίσιο έγινε η σημερινή επαφή με τον Αλιόσα Ασάνοβιτς, όπως έχει συμβεί και με το Νίκο Λυμπερόπουλο, αλλά και με άλλους πρώην “πράσινους” που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις.

Ο “Λύμπε” εξακολουθεί να έχει ένα μικρό προβάδισμα αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέχρι τις αρχές της εβδομάδας.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play