Σύσκεψη στην Euroleague για το… αυτοκόλλητο

Σύσκεψη στην Euroleague για το… αυτοκόλλητο
Το τεράστιο πρόβλημα επικινδυνότητας των αυτοκόλλητων στα παρκέ της Ευρωλίγκας, μετά το νέο τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη η Euroleague πραγματοποιεί σύσκεψη για το θέμα!

​Η φετινή σεζόν της Euroleague είναι ξεχωριστή και ιδιαίτερη για όλους. Η νεά μορφή της διοργάνωσης προσφέρει περισσότερα παιχνίδια και πλούσιο θέαμα στο κοινό της «πορτοκαλί θεάς», όμως η πλειοψηφία των 16 ομάδων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης βλέπουν τους τραυματισμούς να τους χτυπά την πόρτα! 

Τελευταίο «θύμα», είναι ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ χτύπησε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ζαλγκίρις Κάουνας και, παρά τις αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις, ίσως έχει αποφύγει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα της Παρασκευής (16/12), όταν ο έμπειρος άσος υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, όμως ο υπαρχηγός των «Ερυθρόλευκων» είδε το όνομα του να προστίθεται δίπλα σε αυτούς που έχουν τραυματιστεί στο… περιβόητο αυτοκόλλητο της Euroleague.

Σε ένα θέμα που έχει… ταρακουνήσει αρκετούς παίκτες της Euroleauge, όπως ο Άαρον Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Euroleague αποφάσισε να λάβει δράση, έστω και καθυστερημένα. Οι σοβαροί τραυματισμοί των Τζέιμς Γκιστ και Ντάνιελ Χάκετ (φέτος), του Ρίκι Χίκμαν (πέρσι), αλλά και το γλίστρημα του Γιώργου Πρίντεζη έφερε κινητοποίηση στις τάξεις των υψηλόβαθμων στελεχών της κορυφαίας ευρωπαικής διοργάνωσης, τα οποία και θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη ώστε να εξεταστεί και να διορθωθεί η… δράση του συγκεκριμένου αυτοκόλλητου.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play