Στον αστράγαλο οι φόβοι για Πρίντεζη

Στον αστράγαλο οι φόβοι για Πρίντεζη
Το γόνατο του Γιώργου Πρίντεζη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και πλέον οι... φόβοι των ανθρώπων του Ολυμπιακού επικεντρώνονται στον αστράγαλο του Έλληνα άσου. Το απόγευμα της Παρασκευής (16/12) η μαγνητική.

​Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις Κάουνας (15/12) και αμέσως εκφράστηκαν φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο του 31χρονου άσου. Μάλιστα, αυτό είχε πρηστεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, κάτι που ενίσχυε ακόμα περισσότερο τις υποψίες για ένα μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού.

Παρόλα αυτά, η αισιοδοξία επέστρεψε στο στρατόπεδο των «Ερυρθόλευκων», το πρωί της Παρασκευής (16/12). Λίγο πριν επιστρέψει η αποστολή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, οι άνθρωποι των Πειραιωτών είδαν πως το γόνατο του «Πρι» έχει ξεπρηστεί, κάτι που μόνο ενθαρρυντικό μπορεί να είναι για τον Έλληνα άσο. Παράλληλα, ο έμπειρος φόργουορντ περπατά με μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με το βράδυ της Πέμπτης (15/12), ενώ, πλέον, θα εξεταστεί και ο αστράγαλός του.

Άλλωστε, εκεί χτύπησε αρχικά ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, και σε εκείνο το σημείο απορροφήθηκαν όλοι οι κραδασμοί από το γλίστρημα στο παρκέ της λιθουανικής ομάδας.

Όπως και να έχει, ο Γιώργος Πρίντεζης θα υποβληθεί το απόγευμα σε μαγνητική τομογραφία στη Θεσσαλονίκη, η οποία και θα δείξει αναλυτικά τόσο το μέγεθος της ζημιάς σε αστράγαλο και γόνατο, όσο και το διάστημα της απουσία του Έλληνα άσου από τα παρκέ.

Πηγή: sdna.gr







ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play