Καμάρας: «Με τον Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός θα είχε φύγει με πέντε γκολ»

Καμάρας: «Με τον Στραματσόνι ο Παναθηναϊκός θα είχε φύγει με πέντε γκολ»
Ο Αριστείδης Καμάρας ξεσπάει κατά του Αντρέα Στραματσόνι, αποθεώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη για την πρόκριση του Παναθηναϊκού και κάνει λόγο για παίκτες που έπαιζαν χωρίς προσανατολισμό!

​Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει γράψει τεράστια ιστορία με την φανέλα του τριφυλλιού. Έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας που κατάφερε να γράψει την πιο χρυσή στιγμή στην πορεία του συλλόγου φτάνοντας στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 απέναντι στον Άγιαξ.

Ο Αριστείδης Καμάρας, έχει επίσης φορέσει την φανέλα της Ελαφράς Ταξιαρχίας την οποία και αντιμετώπισαν οι πράσινοι την Πέμπτη φτάνοντας σε μία μεγάλη ανατροπή που έφερε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο γήπεδο της Ριζούπολης ο παλαίμαχος άσος μίλησε αποκλειστικά στο SDNA και αναφέρθηκε στην έλευση του Μαρίνου Ουζουνίδη και στις αλλαγές που μπορεί να επιφέρει στην ομάδα.

Ο Αριστείδης Καμάρας ξεκίνησε λέγοντας ότι «Νομίζω πως ένας πολύ κακός Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου και ένας πολύ καλός Απόλλων δημιούργησαν την αίσθηση ότι θα είναι ένας αγώνας περίπατος για τον Απόλλωνα. Οι πολύ εύστοχες αλλαγές του Ουζουνίδη, καθώς πέρασε στο παιχνίδι τον Μπεργκ και τον Λουντ και έβγαλε τον Λεντέσμα που ήταν ανέτοιμος, βοήθησαν την ομάδα του Παναθηναϊκού σε συνδυασμό και με μία οπισθοχώρηση του Απόλλωνα να γυρίσει το ματς. Πιστεύω πως δίκαια ανέτρεψε το παιχνίδι. Το χαρακτηριστικό του αγώνα είναι οι τρομακτικά αδύνατες άμυνες και βέβαια η απελπιστική εικόνα της άμυνας του Παναθηναϊκού. Δεν είναι επιτρεπτό η άμυνα μίας τόσο μεγάλης ομάδας να παρουσιάζει αυτό το θέαμα όποιον αντίπαλο και αν έχει».

Στη συνέχεια, όμως, ο θρυλικός άσος του «τριφυλλιού» δεν δίστασε να προχωρήσει σε μια σύγκριση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον προκάτοχό του, Αντρέα Στραματσόνι, που σίγουρα προκαλεί αίσθηση! 

«Θεωρώ πως είναι μία πρόκριση που φέρει την σφραγίδα του Ουζουνίδη. Ο Παναθηναϊκός με τον Στραματσόνι στον πάγκο θα έφευγε με πέντε γκολ». Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους παράγοντες που έφεραν την ανατροπή καθώς είπε ότι «Ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ σωστά και πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος. Έπεισε με την παρουσία του στο πρώτο ημίχρονο ότι είναι μία ομάδα επιπέδου. Υπέστη ένα σοκ με την είσοδο του Μπεργκ και το γκολ που δέχθηκε. Έχασε τον προσανατολισμό του και αυτό το στοιχείο αξιοποίησε ο Παναθηναϊκός και έκανε την ανατροπή. Ήμασταν διάφοροι παλιοί αθλητές και του Απόλλωνα και του Παναθηναϊκού και βλέπαμε μαζί το παιχνίδι και έκανα μία παρατήρηση στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Όποιος θα έβαζε το επόμενο γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Αν το έβαζε ο Απόλλωνας θα τελείωνε το παιχνίδι, αλλιώς ο Παναθηναϊκός θα το ανέτρεπε όπως και τελικά έγινε», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια. 

Τέλος, για το αν κατά την γνώμη του μπορεί το τριφύλλι να καλύψει την διαφορά που το χωρίζει από τον Ολυμπιακό σχολίασε ότι «Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με ποιότητα. Δυστυχώς είναι παίκτες που δείχνουν να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Τώρα με την έλευση του Ουζουνίδη, ενός πολύ καλού και προσγειωμένου προπονητή θα πάει καλά. Έχει ανάγκη από χρόνο, ήταν τέτοιο το κολαψάρισμα του Παναθηναϊκού που το γεγονός ότι κατάφερε και κέρδισε τα τελευταία παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ατρόμητο δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Θέλει όμως πίστωση χρόνου γιατί υπάρχουν παίκτες αξίας. Να πιστέψουν αυτοί οι παίκτες στους εαυτούς τους. Χρειάζεται περισσότερη μαχητικότητα και για μένα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Τέτοια εποχή τα παιχνίδια ξεκινάνε από την άμυνα».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play