Το χρέος του και… περιμένει ο Παναθηναϊκός

Το χρέος του και… περιμένει ο Παναθηναϊκός
Τον Απόλλωνα Σμύρνης αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός για την τρίτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, γνωρίζοντας όμως πως δεν κρατά την τύχη στα χέρια του.

​Με την υπόθεση να μην βρίσκεται αποκλειστικά και μόνο στα χέρια του μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (19:30) από τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Οι πράσινοι θέλουν δική τους νίκη και ταυτόχρονα να μην λήξει ισόπαλο το παιχνίδι απέναντι του ΟΦΗ με τον Ηρακλή στο Γεντί Κουλέ. Σε περίπτωση νίκης των Κρητικών, μάλιστα, θα πρέπει να ισοφαρίσουν ή και να υπερκαλύψουν την διαφορά τερμάτων με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτή την στιγμή βρίσκονται στο -4 ενώ σε περίπτωση ίδιας διαφοράς οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο Στέφανος Κοτσόλης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα οι Χουχούμης, Ιβανόφ, Τελάντερ και Μέστο, στα αμυντικά χαφ οι Νούνο Ρέις και Λεντέσμα, με τον Εμποκού αριστερά, τον Μπουμάλ δεξιά και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μάρκους Μπεργκ.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play