Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Βλαχοδήμο – Όλα τα δεδομένα…

Το ενδιαφέρον του Άρη για τον Βλαχοδήμο – Όλα τα δεδομένα…
Η περίπτωση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου αναμένεται -υπό προϋποθέσεις- να απασχολήσει έντονα τον Άρη, στο περιθώριο της ευρύτερης αναζήτησης μεταγραφικών στόχων από την εγχώρια αγορά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

​Αναλυτικά, όσα αναφέρει η «Arena Press»: «Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν υπολογιζόταν από τον Αντρέα Στραματσόνι, ενώ το ίδιο φαίνεται μέχρι στιγμής να συμβαίνει και επί εποχής Μαρίνου Ουζουνίδη. Τ

ο μέλλον του στον Παναθηναϊκό θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό, την περίοδο από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 5 Φεβρουαρίου, όταν και θα διεξάγεται στην Γκαμπόν το Κόπα Άφρικα.

Εφόσον, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν του εμπιστευτεί θέση στην αρχική ενδεκάδα, από τη στιγμή που θα απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες οι Εμποκού και Γουακάσο, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσει την ελευθέρας εν μέσω της μεταγραφικής περιόδου.

Σε αυτή την περίπτωση ο Άρης είναι διατεθειμένος να εξαντλήσει μέχρι τέλους -αν χρειαστεί- τα χρονικά περιθώρια, περιμένοντας στη… γωνία για να τον αποκτήσει, αν παρατηρήσει εξ΄ αρχής, πρόσφορο έδαφος από την πλευρά του ποδοσφαιριστή».

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play