Θρίλερ με Τζεντίλε, στο παιχνίδι και οι Χιούστον Ρόκετς! (pic)

Θρίλερ με Τζεντίλε, στο παιχνίδι και οι Χιούστον Ρόκετς! (pic)
Ο γνωστός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ αποκαλύπτει πρόθεση του Αλεσάντρο Τζεντίλε να αγωνιστεί από τώρα στις ΗΠΑ. Τι ζήτησε ο Ιταλός από τους Ρόκετς. Καθοριστικές οι επόμενες ώρες για Παναθηναϊκό!

​Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε είναι το πιο… hot όνομα της Ευρώπης αυτή την περίοδο. Ο Ιταλsdna.grός άσος αποχωρεί από την Αρμάνι Μιλάνο και είναι πολλές οι ομάδες που έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/12) έγινε γνωστό πως ο Τζεντίλε βρίσκεται πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods. Οι δύο πλευρές έχουν… έντονο φλερτ τις τελευταίες μέρες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει ήδη σημείο επαφής ανάμεσά τους. Το ραντεβού του Ιταλού άσου με την Αρμάνι, που θα γίνει μέσα στη Πέμπτη (15/12), θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον του 24χρονου άσου, με τον Τζεντίλε να ζητά την ελευθερία του που, με την σειρά της, θα τον φέρει… μία ανάσα από το ΟΑΚΑ.Ενώ άπαντες περιμένουν το ραντεβού του Ιταλού με την διοίκηση της Μιλάνο, ο Ντέιβιντ Πικ ανάβει… φωτιές με μία ανάρτησή του στο Twitter. Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε πως ο Τζεντίλε, μέσω του μάνατζέρ του, ενημέρωσε τους Χιούστον Ρόκετς (που έχουν τα δικαιώματά του στο ΝΒΑ) πως δε θα είχε πρόβλημα να ενταχθεί στη θυγατρική τους ομάδα στην D-League, τους Rio Grande Valley, μέχρι το καλοκαίρι, και, στη συνέχεια, να ενταχθεί στις «Ρουκέτες» για την σεζόν 2017/2018.

Το ενδιαφέρον του παίκτη για τον… μαγικό κόσμο είναι δεδομένο, όπως και οι συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Αυτή τη στιγμή, τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του 24χρονου γκαρντ-φόργουορντ, και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το ραντεβού του με την διοίκηση της Αρμάνι.

Δείτε εδώ την ανάρτηση του Ντέιβιντ Πικ:

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play