Σε άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ (pic)

Σε άλλο επίπεδο ο ΠΑΟΚ (pic)
Το περσινό… πάθημα με τους τραυματισμούς, φαίνεται πως έγινε μάθημα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που την φετινή σεζόν δίνουν μεγάλη βάση στην αποθεραπεία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου.

​Τα αποτελέσματα από τη πρώτη στιγμή είναι εμφανή, με το… φαινόμενο των μυϊκών τραυματισμών, να αποτελεί ουσιαστικά μια κακή… ανάμνηση. Το ιατρικό τιμ των «ασπρόμαυρων», δουλεύει στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, με το status του ΠΑΟΚ στην αποθεραπεία να αλλάζει επίπεδο.

«Η φωτογραφία δεν είναι από τη NASA αλλά από την αποκατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ σε θάλαμο υπερβαρικού οξυγόνου», ανέφερε σε ανάρτηση της η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στο facebook.

Τι είναι η θεραπεία με υπερβαρικό οξυγόνο; H αποθεραπεία που χρησιμοποιούν κυρίως οι δύτες, αλλά και όχι μόνο…

«Η Θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο ή Υπερβαρική Οξυγονοθεραπεία (ΥΒΟ) είναι η εισπνοή 100% οξυγόνου σε αυξημένη πίεση [(δηλ. σε πίεση περιβάλλοντος μεγαλύτερη της μιας ατμόσφαιρας (1 ΑΤΜ)]. Διενεργείται εντός ειδικού θαλάμου (θάλαμος αποσυμπίεσης).

Με την εισπνοή οξυγόνου σε Υπερβαρικό περιβάλλον, το οξυγόνο διαλύεται στο αίμα έως και 20 φορές περισσότερο και έτσι ο οργανισμός μπορεί να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο σε περιοχές με επηρεαζόμενη αιμάτωση π.χ. περιοχές που έχουν οίδημα, φλεγμονή, αγγειακά κ.λ.π προβλήματα.

Με τη Θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο βελτιστοποιείται η δράση της θεραπευτικής αγωγής, περιορίζοντας την έκταση της βλάβης και επιταχύνοντας την επούλωση και την ίαση», αναφέρουν μεταξύ άλλων ιστοσελίδες ιατρικού περιεχομένου.

Έτσι μετά την κρυοθεραπεία (δείτε εδώ), στη ζωή των «ασπρόμαυρων»… μπαίνει και η θεραπεία υπερβαρικού οξυγόνου, με την αποκατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ, να αλλάζει επίπεδο για τα καλά.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play