Πρασίνισε το προφίλ του Τζεντίλε!

Πρασίνισε το προφίλ του Τζεντίλε!
Γέμισε τριφύλλια ο προσωπικός λογαριασμός του Αλεσάντρο Τζεντίλε στο instagram! Δείτε ποια φωτογραφία έβαλε με... νόημα ο Ιταλός σταρ και την αποθέωση του κόσμου.

​Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε ακόμα δεν έχει έρθει στον Παναθηναϊκό, κάτι που θα κριθεί εν πολλοίς από τη συνάντηση που έχει την Πέμπτη (15/12) με τους ιθύνοντες της Αρμάνι Μιλάνο, όπου θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την έλευσή του στο ΟΑΚΑ, όμως ο προσωπικός του λογαριασμός στο instagram είναι ήδη πράσινος!

Οχι, ο 24χρονος Ιταλός σταρ δεν έχει γράψει ή ανακοινώσει κάτι σχετικά με την επόμενη μέρα του, μετά από όσα έγιναν με τους Μιλανέζους, ωστόσο πόσταρε μια φωτογραφία, η οποία μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.Συγκεκριμένα δημοσίευσε φωτογραφία με τον «Τζόκερ» από την ταινία «The Dark Knight» και το πράσινο χρώμα και φόντο… ξεσήκωσε τους φίλους του Παναθηναϊκού, που φρόντισαν να γεμίσουν με πράσινο και τριφύλλια το προφίλ του, αφού θεωρούν πως στέλνει «πράσινο» μήνυμα!

Τα τελευταία 24ωρα, όπου οι εξελίξεις τρέχουν και φέρνουν τον παίκτη όλο και πιο κοντά στους εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης, ώστε να αποτελέσει τη… δεύτερη γενιά Τζεντίλε στο ΟΑΚΑ, μετά τον πατέρα του, Νάντο, ο κόσμος εκφράζει την αγάπη και την ανυπομονησία του για την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας μεταγραφής!

Είναι χαρακτηριστικό πως όποιος κάνει κλικ και μπει στον λογαριασμό του Αλεσάντρο Τζεντίλε στο instagram, στα σχόλια δίπλα από τις τελευταίες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα δει πάμπολλα σχόλια από Ελληνες, μαζί με πάρα πολλά τριφύλλια!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν κατακλύσει τα σχόλια στις φωτογραφίες του, όπου εκτός από τα τριφύλλια, γράφουν μεταξύ άλλων «έλα στον Παναθηναϊκό», «καλωσήρθες στον Παναθηναϊκό, στην μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης», «γράψε ιστορία όπως ο πατέρας σου», «οδήγησε την ομάδα στο 7ο» και πολλά άλλα!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίμαχη φωτογραφία και πόσο… πράσινος έχει γίνει ο προσωπικός λογαριασμός του παίκτη, ο οποίος σίγουρα θα γίνει ακόμα πιο πράσινος εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στους κυπελλούχους Ελλάδας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play