Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές στη Σπάρτη για τα τυπικά

Ολυμπιακός: Με αρκετές αλλαγές στη Σπάρτη για τα τυπικά
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τη Σπάρτη, όπου οι «ερυθρόλευκοι» τσεκάρουν και τυπικά το εισιτήριο στην επόμενη φάση.

​O Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» άφησε έτσι κι αλλιώς διάφορους βασικούς εκτός αποστολής, όπως τον Ντα Κόστα, τον Φορτούνη και τον Μιλιβόγεβιτς για να τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης.

Εκτός μείνανε και παίκτες που αποκόμισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, όπως οι Φιγκέιρας, Ελιουνούσι και Ιντέγε και προφυλάχθηκαν ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό την Κυριακή.Οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στη Σπάρτη για να «τσεκάρουν» και τυπικά το εισιτήριο της πρόκρισης και έγιναν δεκτοί με επευφημίες από τους οπαδούς τους στη Λακωνία κατά την άφιξη της αποστολής στην πόλη της Λακωνίας.

Ο Μπέντο ετοιμάζεται να φρεσκάρει αρκετά την ενδεκάδα του, ξεκινώντας και τον Μάρκο Μάριν, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, έχοντας απουσιάσει από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τους Λεάλι, Ρέτσο, Μποτία, Βιάνα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Πάρντο, Μάριν και Καρντόσο.

Όσον αφορά τη Σπάρτη, οι 11 του Σωτήρη Αντωνίου πιθανότατα θα είναι οι: Κραβαρίτης, Γιαννίτσης, Γκαλίτσιος, Καρτσάμπας, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Κατσίκης, Ηλιόπουλος, Βελλίνης και Αναστασάκος.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play