Έκανε το αυτονόητο, αλλά…

Έκανε το αυτονόητο, αλλά…
Το ματς με τον Πανελευσινιακό εξελίχθηκε σε έναν αναμενόμενο περίπατο για τον ΠΑΟΚ, αλλά το τελικό 7-0 μέσα στην Ελευσίνα θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να είναι κάλλιστα και 14-0, όπως το πρώτο ματς της προετοιμασίας του περασμένου καλοκαιριού με τη Σιλφόλντε.

​Παραδόξως ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στο πρώτο ημίχρονο απέναντι σε μία ομάδα που είχε επτά ήττες σε επτά επίσημα παιχνίδια φέτος (τις έκανε 8Χ8) και βρίσκεται χωρίς βαθμό στην ουρά της Β’ Εθνικής. Και επιπλέον έπαιζε με πολλές αλλαγές, όπως άλλωστε και ο Δικέφαλος.

Αλλά για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα ματς που κρίνονταν εκτός από την πρόκριση και η πρώτη θέση του ομίλου με τα πλεονεκτήματά της. Και αυτή η πρώτη θέση ήξεραν όλοι ότι περνούσε μέσα από πιθανή διαδικασία ισοβαθμίας που απαιτούσε νίκη με πολλά γκολ διαφοράς στην Ελευσίνα, για να έχει η ομάδα το πλεονέκτημα σε περίπτωση που τερμάτιζε στους 7 βαθμούς μαζί με τα Τρίκαλα.

Αυτό έγινε τελικά, και ο ΠΑΟΚ με το 7-0 πήρε την πρώτη θέση την οποία θα έχανε αν κέρδιζε πχ μόνο με 3-0!

Τι θέλω να πω; Ότι σε ένα ματς όπως το χθεσινό που τα πολλά γκολ έπαιζαν ρόλο και όχι μόνο η νίκη, ο ΠΑΟΚ όφειλε να σκοράρει κατά ριπάς από το πρώτο ημίχρονο και να έχει το 7-0 από το πρώτο μέρος. Και αν μπορούσε να έβαζε και 10 γκολ.

Λεπτομέρειες θα πείτε…

Μπορεί, αλλά επιμένω ότι ακόμη και αυτές οι λεπτομέρειες παίζουν τον ρόλο τους, γιατί αρκετές φορές στο παρελθόν ο Δικέφαλος την έχει «πληρώσει» στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Στο δια ταύτα η δουλειά έγινε, η νίκη ήρθε άνετα και επιβλητικά στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ως πρώτος και έτσι στην επόμενη φάση θα παίξει με κάποια από τις ομάδες που πήραν τις δεύτερες θέσεις στους ομίλους τους, έχοντας τη ρεβάνς στην Τούμπα ως αβαντάζ.

Επιπλέον ξεκουράστηκαν οι περισσότεροι βασικοί και έτσι ο Δικέφαλος θα πάει φρέσκος στην Κέρκυρα για το ματς με την τοπική ομάδα όπου θέλει μόνο το διπλό για να κλείσει θετικά τις υποχρεώσεις του 2016 και να προσθέσει άλλο ένα τρίποντο στη φτωχή έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή του πρωταθλήματος.

Πηγή: inpaok.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play