Ολυμπιακός: Μέσα ξανά ο Τσόρι, επιστροφή Ρέτσου κόντρα στον ΠΑΣ

Ολυμπιακός: Μέσα ξανά ο Τσόρι, επιστροφή Ρέτσου κόντρα στον ΠΑΣ
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μέσα ξανά ο Τσόρι Ντομίνγκες, κανονικά ο Φελίπε Πάρντο, επιστρέφουν Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Παναγιώτης Ρέτσος. Εκτός πάλι ο Μάρκο Μάριν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στα Γιάννενα για να αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ τη Δευτέρα (19:30) στο παιχνίδι που κλείνει το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Πάουλο Μπέντο συμπεριέλαβε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην αποστολή τον Τσόρι Ντομίνγκες, όπως δηλαδή και στο μεσοβδόμαδο ματς με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ στα Γιάννενα θα ταξιδέψει και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Επιστροφή στην αποστολή του Ολυμπιακού και για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο οποίος είχε ξεκουραστεί στο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά και για τον Αλμπέρτο Μποτία, που έλειπε λόγω καρτών από το ματς στην Κύπρο. Στα πλάνα του Μπέντο βρίσκεται και ο Φελίπε Πάρντο παρά το μικροπρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Καπίνο και Ελαμπντελαουί που δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ο Μάρκο Μάριν που φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται και ο Αλεξί Ρομαό.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς στα Γιάννενα: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Λεάλι, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Σεμπά, Βιάνα.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play