Προχωράει για χαφ η ΑΕΚ

Προχωράει για χαφ η ΑΕΚ
Σε πρώτο πλάνο είναι για την ΑΕΚ η απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου, όπως προκύπτει μετά την επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς από το εξωτερικό.

​Εκτός από τα θέματα που έχουν απασχολήσει έντονα τις τελευταίες ημέρες την ΑΕΚ, όπως η λύση της συνεργασίας με τον Τζολέον Λέσκοτ και η επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα, υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Ένα από αυτά είναι η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, όπως προκύπτει μετά την επιστροφή του Ντάνιελ Μαϊστόριβιτς από το εξωτερικό.

Ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου και ενός επιθετικού, με το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυση – όπως γράφει η Ώρα των Σπορ να εξετάζει στην πορεία. Ο Ζοσέ Μοράις έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ, ο οποίος θα κινηθείται στον άξονα και θα μπορεί να βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας.

Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους» είναι εκείνη του Ατζάρεβιτς, η οποία φαίνεται πως εξαρτάται αποκλειστικά από τις… διαθέσεις των ανθρώπων της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η εφημερίδα Goal φέρνει στο προσκήνιο ακόμη ένα όνομα, εκείνο του Γιοάν Κρουαζέ. Πρόκειται για 24χρονο Γάλλο χαφ της Μαλίν, ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 16 αγώνες με τους Βέλγους και έχει πετύχει 5 γκολ.

Για τη θέση του επιθετικού, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ισαάκ Τελίν, όμως υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που ενδεχομένως να πέσουν στο τραπέζι.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play