Για πρόταση της ΑΕΚ στον Ατζάρεβιτς γράφουν οι Σουηδοί!

Για πρόταση της ΑΕΚ στον Ατζάρεβιτς γράφουν οι Σουηδοί!
Επίσημη πρόταση στον Αστρίτ Ατζάρεβιτς εμφανίζεται πως κατέθεσε η ΑΕΚ σύμφωνα με σουηδική ιστοσελίδα. Τι απάντησε ο 26χρονος.

Για πρόταση της ΑΕΚ στον Αστρίτ Ατζάρεβιτς κάνει λόγο η ιστοσελίδα «Fotbollskanalen». Οι Σουηδοί τονίζουν πως η Ένωση κατέθεσε την προσφορά της στον 26χρονο μέσο που τον ερχόμενο Δεκέμβριο μένει ελεύθερος από την Έρεμπρο, καθώς λήγει το συμβόλαιό του.

Στη συνέχεια του δημοσιεύματος φιλοξενούνται δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος δεν θέλησε να πει τίποτα σχετικά με τους κιτρινόμαυρους. «Δεν έχω τίποτα να πω», απάντησε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται, όμως πρέπει να πω ότι με ενδιαφέρει η μεγάλη εικόνα, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και το έξω από αυτό, όπως επίσης και το οικονομικό. Θα δούμε. Νιώθω ότι έχω πολλά να δώσω την επόμενη σεζόν. Θέλω να πάω καλύτερα απ’ ό,τι φέτος. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του στην Έρεμπρο είπε: «Έχω πει ξανά ότι θα αποφασίσω τις εβδομάδες που έρχονται. Θα αποφασίσω ότι αισθάνομαι πως είναι καλύτερο για εμένα. Αν αυτό είναι η Έρεμπρο ή κάποια άλλη ομάδα δεν το ξέρω. Εδώ νιώθω σαν στο σπίτι μου. Όμως, θα πρέπει να αξίζει και οικονομικά. Θα δούμε».

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play