Παναθηναϊκός: Νέο φιρμάνι από την UEFA!

Παναθηναϊκός: Νέο φιρμάνι από την UEFA!
Ακόμα ένα τσουχτερό πρόστιμο επέβαλε η UEFA στον Παναθηναϊκό, που θα... ξηλωθεί και για τα δύο παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης!

​Συγκεκριμένα η Επιτροπή Ελέγχου, Ηθικής και Πειθαρχίας της UEFA στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής επέβαλε στους “πράσινους” δύο διαφορετικά πρόστιμα συνολικού ύψους 43.900 ευρώ για τα παιχνίδια με τη Σταντάρ Λιέγης, όπως αναφέρει το “Goal”. 

Σύμφωνα με την απόφαση, το Τριφύλλι τιμωρήθηκε με 14.000 ευρώ για τον αγώνα με τη Σταντάρ στη Λιέγη για άναμμα καπνογόνων κι “απρεπή συμπεριφορά της ομάδας” (5 κάρτες κι άνω στο ματς) και 29.900 ευρώ για το εντός έδρας ματς, λόγω χρήσης λέιζερ (ήταν υπότροπος ο Παναθηναϊκός και πλήρωσε διπλάσιο πρόστιμο), καθώς και για μπλοκαρισμένες από κόσμο σκάλες στις θύρες του γηπέδου! 

Αν δε σε αυτά τα ποσά συνυπολογιστούν οι 61.000 ευρώ που πλήρωσε ήδη ο Παναθηναϊκος για το ματς με τον Άγιαξ, ο φετινός λογαριασμός ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ!

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2000 μέχρι σήμερα οι “πράσινοι” έχουν πληρώσει 65 πρόστιμα, άλλα μικρότερα κι άλλα μεγαλύτερα, με το συνολικό ποσό να ξεπερνάει το 1,1 εκατ. ευρώ!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play