«Ο Μέλο θα πάει σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα»

«Ο Μέλο θα πάει σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα»
Ο ατζέντης του Φελίπε Μέλο αναφέρθηκε στο μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου που απασχολεί και τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι θα συνεχίσει σε πιο υποβαθμισμένο πρωτάθλημα από το ιταλικό.

​Ο Φελίπε Μέλο έχει συμβόλαιο με την Ίντερ για 1,5 χρόνο ακόμα, αλλά ψάχνει για άλλα πράγματα για το μέλλον του, ωστόσο δεν σκέφτεται τη Βαλένθια» ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του Βραζιλιάνου άσου στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Banda de Radio Esport» και πρόσθεσε:

«Ο Φελίπε θέλει να αγωνιστεί σε ένα πρωτάθλημα δεύτερης ταχύτητας. Εάν φύγει από την Ίντερ, θα πάει σε ένα χαμηλότερο επίπεδο, γιατί τα έχει κατακτήσει όλα και ξέρει ότι δεν μπορεί πλέον να ανταποκριθεί στο πιο απαιτητικό ποδόσφαιρο».

Συνεχίζοντας είπε πως: «Για οικονομικούς λόγους, η Βαλένθια δεν είναι επιλογή μας, ο ποδοσφαιριστής ο είναι πλέον 33 ετών και ψάχνει για κάτι νέο. Για παράδειγμα, να γυρίσει στην πατρίδα του ή να πάει σε ένα λιγότερο γνωστό πρωτάθλημα…».

Όπως σημειώνεται πάντως στο δημοσίευμα, ο Μέλο θέλει να συνεχίσει σε Κίνα ή Κατάρ, απ’ όπου κι έχει δεχτεί αρκετά δελεαστικές προτάσεις.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play