Νέα επένδυση-μαμούθ του Σαββίδη!

Νέα επένδυση-μαμούθ του Σαββίδη!
Νέα επένδυση-μαμούθ του Σαββίδη!

Μετά τη Ρόδο, ο Ιβάν Σαββίδης ετοιμάζεται για μια νέα μεγάλη επένδυση, αυτή τη φορά στην περιοχή του Βόλου, όπως αναφέρει το «magnesianews».

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Επένδυση μαμούθ, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στο Βόλο, προωθεί ο σε αργία δήμαρχος, Αχιλλέας Μπέος με τον μεγαλοεπενδυτή, Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η επένδυση πρόκειται να γίνει στο Πεδίον Άρεως και όταν υλοποιηθεί θα απογειώσει στην κυριολεξία την πόλη του Βόλου, αυξάνοντας την προσέλκυση επισκεπτών και να γίνει πραγματικότητα ο προορισμός για την εσωτερική τουριστική αγορά, αλλά και του εξωτερικού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πριν από λίγες ημέρες ήρθαν στο Βόλο άμεσοι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη, οι οποίοι διέμειναν για ένα διήμερο στην Αγριά και είχαν μακρά συνάντηση με τον κ. Μπέο. Θέμα της συζήτησης ήταν η αξιοποίηση της μεγάλης έκτασης που διαθέτει ο δήμος Bόλου στο Πεδίον του Άρεως. Ο κ. Μπέος, εκτός από το Πεδίον Άρεως, πρότεινε και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες στην πόλη και τη Μαγνησία. Στο χώρο του Πεδίον του Άρεως η πρόταση και η σκέψη των συνεργατών του κ. Σαββίδη είναι να δημιουργηθεί θεματικό πάρκο, μεγάλο πεντάστερο ξενοδοχείο, συνεδριακό κέντρο, το Μουσείο της Αργούς και ίσως μαρίνα σκαφών σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου.

Ίσως σε έκταση 100 στρεμμάτων!

Μια επένδυση τέτοιου βεληνεκούς, ειδικοί αναφέρουν ότι μπορεί να φτάσει τα 100 εκ. ευρώ. Σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε σε μελέτη του ο μηχανικός κ. Σωτήρης Γιαμάκος, η έκταση στην οποία μπορεί να αναπτυχθεί ένα τέτοιο επενδυτικό έργο μαμούθ στην ιστορία της πόλης, είναι περίπου 100 στρέμματα, ενώ υπάρχουν και δεκάδες στρέμματα που ανήκουν στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου και μπορεί ο επενδυτής ίσως να διαπραγματευτεί για συνεκμετάλλευση με το ΤΑΙΠΕΔ. Η συζήτηση για την επένδυση θα συνεχιστεί, όπως συμφωνήθηκε, στις 10 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις του ομίλου Ιβάν Σαββίδη, παρουσία και του μεγαλοεπενδυτή.

πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play