“Έβγαλε” μεταγραφικές ειδήσεις το ντέρμπι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!

“Έβγαλε” μεταγραφικές ειδήσεις το ντέρμπι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό!
Μετά τη μεγάλη νίκη των Ερυθρολεύκων στο ΟΑΚΑ προκύπτουν δύο σημαντικά συμπεράσματα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό των δύο αιωνίων. Ποιος "παγώνει" την απόκτηση παίκτη και ποιος "φουλάρει" για ενίσχυση;

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του ντέρμπι, καθώς πήρε μία χρυσή νίκη στις λεπτομέρειες. Και είναι χρυσή, γιατί ήταν η δεύτερη φέτος επί του Παναθηναϊκού, ενώ ήταν και η συνέχεια από τους θριάμβους πέρυσι στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, το «διπλό» ήταν εξαιρετικά σημαντικό και για την συνέχεια, αλλά και για τον ίδιο τον Σφαιρόπουλο, καθώς με τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού θα ξεχαστεί το θέμα Γκριν, ενώ πλέον μάλλον παίρνει παράταση και το θέμα αντικαταστάτη του Πάτρικ Γιανγκ.

Ο λόγος είναι ότι ο Αμερικάνος έβγαλε ενέργεια σήμερα στο παρκέ, στα 8 λεπτά, που έπαιξε, ενώ ως γνωστόν οι νίκες γλυκαίνουν τα πάντα. Άλλωστε, και ο προπονητής των Πειραιωτών, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του ντέρμπι, έσπευσε να δηλώσει μιλώντας στο κανάλι της Ευρωλίγκας, ότι έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, κάτι που λέει ξανά και ξανά φυσικά από την αρχή της σεζόν.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Παναθηναϊκός έχασε ένα ακόμη ματς στο σουτ, αλλά μπασκετικά το πήγε καλά από την στιγμή, που έπαιξε χωρίς τον Τζέιμς και τον Γκιστ. Η ήττα αυτή δεν είναι… καταστροφή και πλέον στο Τριφύλλι κοιτάνε μπροστά και θα ψάξουν τρόπους για να γυρίσουν το χαρτί και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν.

Στο Τριφύλλι θα τρέξουν για να πάρουν παίκτη στη θέση του Γκιστ, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να πάρει έναν ακόμη γκαρντ!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play