«Για αυτό έδιωξα τον Κάτσε!»

«Για αυτό έδιωξα τον Κάτσε!»
Ο Ρόμαν Πίβαρνικ προπονητής της Βικτόρια Πλζεν μιλώντας στο INPAOK έδωσε την δική του εξήγηση σε ότι αφορά τον λόγο που ο Έργκους Κάτσε θα αποχωρήσει από την ομάδα του.

​Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Τσέχος προπονητής για το θέμα με τον Κάτσε

«Ο Έργκους Κάτσε ήταν και δική μου επιλογή να έρθει το καλοκαίρι. Είναι ο πρώτο ξένος που έρχεται στην ομάδα μας μετά απο χρόνια. Εμείς έχουμε στο ροστερ μας μόνο Τσέχους και Σλοβάκους που δεν έχουν πρόβλημα γλώσσας και προσαρμογής. Είναι καλός παίκτης ο Κάτσε.

Όλα ήταν καλά στην αρχή μέχρι που δεν ήταν στις πρώτες επιλογές μου για την ενδεκάδα. Δεν είχα πρόβλημα με τον ποδσαφαιριστή, απλά στην θέση του υπάρχει ανταγωνισμός και ο ίδιος έπρεπε να προπονείται πιο σκληρά στις προπονήσεις, κάτι που δεν έκανε.

Μία μέρα λοιπόν στην προπόνηση και ενώ ο Κάτσε έτρεχε γύρους με τον γυμναστή έπεσε κάτω και μας είπε οτι πονάει και τραυματίστηκε. Στην συνέχεια πήρε άδεια να φύγει για δύο μέρες στην Αλβανία. Όμως αυτός επέστρεψε στην Τσεχία μετά απο μια εβδομάδα.

Έτσι αποφασίσαμε να τον στείλουμε να παίζει στην Β’ ομάδα μας, καθώς δεν τον θέλουμε άλλο.

Εξήγησα και στον Λούμπος Μίχελ τι συνέβη. Αρχές Δεκέμβρη θα φύγει απο την Τσεχία και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να του βρει άλλον σύλλογο».

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play