Αποκάλυψη Λυμπερόπουλου: Πώς ο «Καπετάνιος» τον πήρε στον Παναθηναϊκό!

Αποκάλυψη Λυμπερόπουλου: Πώς ο «Καπετάνιος» τον πήρε στον Παναθηναϊκό!
Ένα τηλεφώνημα του Γιώργου Βαρδινογιάννη ήταν αυτό που άλλαξε το... δρομολόγιό του από την Καλαμάτα για να καταλήξει τελικά στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος φιλοξενήθηκε την Παρασκευή από τον ΣΠΟΡ FM και τους Ντέμη Νικολαΐδη και Αλέξη Σπυρόπουλο, με τον Καλαματιανό να αποκαλύπτει μεταξύ άλλων και το περιεχόμενο του τηλεφωνήματος του Γιώργου Βαρδινογιάννη λίγο πριν πάει στην ΑΕΚ μετά την Καλαμάτα, καταλήγοντας τελικά στον Παναθηναϊκό.

Όπως τόνισε ο «Λύμπε», ο «Καπετάνιος» του είχε πει τότε τα εξής…

«Είχα συμφωνήσει ότι θα πάω στην ΑΕΚ για τέσσερα χρόνια. Τότε ήμουν 20. Γυρνάω στην Καλαμάτα ένα Σάββατο για να μαζέψω τα πράγματά του. Την Κυριακή το μεσημέρι, χτυπάει το τηλέφωνο και το σηκώνει η μάνα μου.

Ήταν ο κ. Βαρδινογιάννης και μου λέει “δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά πρώτα θα έρθεις εδώ να μιλήσουμε”. Τότε, πάω στον πρόεδρο της Καλαμάτας και μου λέει ή θα πας στον Παναθηναϊκό ή θα ανανεώσεις εδώ με πενταετές.

Τότε είπα εγώ ότι υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ και τον κύριο Στράτο. Μου είπε “μην σε νοιάζει καθόλου. Τα έχω κανονίσει εγώ με τον κ. Στράτο”. Έτσι πήγα στον Παναθηναϊκό».

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play