Δεν φεύγει από ΗΠΑ ο Οκάρο Ουάιτ…

Δεν φεύγει από ΗΠΑ ο Οκάρο Ουάιτ…
Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί την απουσία του Τζέιμς Γκιστ και... ψάχνεται για αντικαταστάτη. Φήμες για Οκάρο Ουάιτ, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Αμερικανός δεν φεύγει από την Αμερική.

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα μετά τον τραυματισμό του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος θα μείνει τουλάχιστον δύο μήνες εκτός δράσης και πλέον ο Τσάβι Πασκουάλ αναζητά λύσεις για την φροντ λάιν.

Οπως είναι φυσικό, μετά την απώλεια του Αμερικανού φόργουορντ ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα, με ένα εξ αυτών να είναι ο Οκάρο Ουάιτ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που εντυπωσίασε πέρυσι με τη φανέλα του Αρη, από το καλοκαίρι κυνηγά… μανιασμένα το όνειρο του ΝΒΑ, το οποίο δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει. Μάλιστα, μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις στο summer league με τους Μαϊάμι Χιτ, είχε κερδίσει συμβόλαιο, ωστόσο έμεινε ελεύθερος πριν αρχίσει η σεζόν στο ΝΒΑ.

Παρ’ όλα αυτά, παραμένει στις ΗΠΑ, όπου αγωνίζεται με την θυγατρική ομάδα των Χιτ, τους Sioux Falls Skyforce, με τους οποίους έκανε πρεμιέρα στο NBDL, έχοντας 16 πόντους (6/13 σουτ), 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη σε 28′ συμμετοχής στην αναμέτρηση με τους Salt Lake City Stars.

Αυτό που έχει διαμηνύσει ο 24χρονος Αμερικανός σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA είναι πως θα εξαντλήσει τη φετινή χρονιά στις ΗΠΑ, ώστε μέσω των εμφανίσεών του στην θυγατρική λίγκα του «μαγικού κόσμου» να τραβήξει τα βλέμματα και να κερδίσει το δικαίωμα να επιστρέψει στο ΝΒΑ!

Ετσι, ο Παναθηναϊκός Superfoods καλείται να στρέψει έτσι κι αλλιώς σε άλλες περιπτώσεις το βλέμμα του, με τους «πράσινους» να αναζητούν έναν κλασικό σέντερ, την ώρα που στην αγορά συνεχίζει να είναι ελεύθερος ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος είχε ακουστεί για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και τις πρώτες μέρες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Καταλανό προπονητή…

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play