Αυτός είναι το πρώτο φαβορί για αντι-Γκιστ στον ΠΑΟ

Αυτός είναι το πρώτο φαβορί για αντι-Γκιστ στον ΠΑΟ
Οι Πράσινοι θα χάσουν για σημαντικό διάστημα, όπως όλα δείχνουν, τον Αμερικανό άσο και ήδη ψάχνονται για τον αντικαταστάτη του! Διαβάστε το όνομα που απασχολεί πολύ σοβαρά!

Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Τζέιμς Γκιστ, καθώς σήμερα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σύμφωνα με το αποτέλεσμά της το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού διέγνωσε πως έχει υποστεί απόσπαση της έκφυσης του μακρού προσαγωγού μυός του αριστερού ποδιού.

Η ζημιά είναι αρκετά σοβαρή, ο Αμερικανός είναι πολύ πιθανό να περάσει ακόμα και την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει πως θα γυρίσει από την επόμενη σεζόν στα παρκέ (και …βλέπουμε!). Η εξέλιξη αυτή λοιπόν, αλλάζει τα πλάνα του Τριφυλλιού και του Τσάβι Πασκουάλ, καθώς πλέον κρίνεται επιτακτική ανάγκη για μεταγραφή ψηλού!

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να ψάχνουν για γκαρντ, ώστε να καλύψουν το κενό του Τζέιμς, ωστόσο πλέον θα αναζητήσουν και παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει το μεγάλο κενό που αφήνει μέσα στην ρακέτα ο Γκιστ, κάτι για το οποίο σας ενημέρωσε πρώτη και αποκλειστικά η στήλη «Pick n’ Scroll» στο Twiiter:

Στο Τριφύλλι θα βγουν στην αγορά ψάχνοντας έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Αμερικανού και όπως μάθαμε, ήδη υπάρχει ένα γνωστό όνομα στην λίστα τους. Αυτός είναι ο Οκάρο Γουάιτ, που απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι!

Ο πρώην παίκτης του Άρη αποδεσμέυτηκε πρόσφατα από τους Μαϊάμι Χιτ, παρά τις καλές εμφανίσεις που έκανε, και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο NBDL, όπου συνεχίζει την προσπάθεια του για να… κερδίσει ένα συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Ωστόσο, εφόσον ο Παναθηναϊκός τον προσεγγίσει ζεστά και με δεδομένο ότι πλέον θα έρθει για να πάρει πολύ χρόνο (λόγω της απουσίας του Γκιστ), δεν αποκλείεται να τον δούμε πίσω στην Ελλάδα με τα πράσινα!

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play