Άρθρο παρέμβαση Τσαλτίδη για τον Άρη!

Άρθρο παρέμβαση Τσαλτίδη για τον Άρη!
Οι Αλγερινοί, η στάση της διοίκησης και το... Πολυτεχνείο!

Ποδόσφαιρο δεν θα έχουμε ούτε αυτό το Σαββατοκύριακο (πέρα από το φιλικό με την Βέροια κατά πάσα πιθανότητα). Το μπάσκετ είναι την Δευτέρα κόντρα στον Παναθηναικό, οπότε μπορούν να δουλέψουν με ηρεμία ο Πρίφτης και οι παίκτες του προκειμένου να αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θεωρώ ότι ο ορισμός των Αναστόπουλου, Καρακατσούνη στέλενει για μία ακόμα φορά μήνυμα στην διοίκηση του Λάσκαρη. Πρόκειται για τους 2 πιο εχθρικούς προς τον ΑΡΗ διαιτητές στην Α1. Βάζω και έναν…Γκόντα για να τους κάνω τριπλέτα ενόψει πλέι-οφ. Τον ένα που διέκοψε το ματς με τον ΠΑΟΚ και αναγκάστηκε μετά την απόφαση του αθλ. Δικαστή να ξανασφυρίξει το ματς και τον άλλο που πέρσι στα ματς με ΑΕΚ εξόργισε τον Πρίφτη και τον ανάγκασε να μιλήσει για πρώτη και τελευταία φορά στην καριέρα του για διαιτητή.

Πάω στο θέμα για το οποίο γράφω το blog σήμερα. Ήδη από τις προηγούμενες μέρες σημείωσα κάποιες σκέψεις. Στις 10 Νοεμβρίου έγραψα: “Ο Καρυπίδης και ο Αναστόπουλος οφείλουν να θέσουν τα όρια στο θέμα των Αλγερινών για να σταματήσει και η…επένδυση ορισμένων που αυτή την εποχή βάζουν… πλάτη στην εσωστρέφεια. Υπάρχουν αυτοί που ψάχνουν να βρουν να κάνουν την τρίχα…τριχιά και να δημιουργήσουν προβλήματα στον ΑΡΗ. Υπάρχουν όμως και κανονισμοί μέσα στην ομάδα που πρέπει να ισχύουν για όλους. Οι Αλγερινοί φυσικά δεν ήταν… άφαντοι χθες αφού πήραν μία μέρα παραπάνω άδεια με αφορμή την αναβολή, αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουν να τραυματίζονται και να αρρωσταίνουν…μαζί! Μπορώ να αντιληφθώ την ιδιαίτερότητα αυτής της εβδομάδας γιατί με ενδιαφέρει η ηρεμία στην ομάδα. Αν όμως οι απουσίες πάνε… πακετό και δεν λύσεις το θέμα θα το βρεις μπροστά σου…”

Σήμερα σημειώνω ότι το έχεις ήδη βρει μπροστά σου. Ναι πήραν άδεια, ναι ο Τζεμπούρ επέστρεψε και ήταν τραυματίας, αλλά πλέον έχει να προπονηθεί 10 μέρες. Ο Μπουγκέρα ξέρουμε πλέον όλοι ότι δεν έχει τίποτα. Η τροφική δηλητηρίαση που κρατάει 10 μέρες έναν αθλητή εκτός προπονήσεων μπορεί να ισχύει μόνο αν έχει φάει 2-3 κόμπρες μαζί με το δηλητήριο. Και πάλι τώρα θα ήταν καλά.

Είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θέμα. Διαφορετικό του ενός από τον άλλο, αλλά θέμα που ξεκάθαρα του οδηγεί στο να λειτουργούν ως…πακέτο. Ο Τζεμπούρ έχει εισπράξει μία πολύ μεγάλη προκαταβολή. Όλοι ξέρουμε ότι είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας. Και να πάει αύριο στην προπόνηση όπως λέγεται από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Τυγχάνει ιδιαίτερης αντιμετώπισης- φυσιολογικό ως ένα βαθμό με όσα έγιναν μετά τον Αιγινιακό και εφόσον δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις- αλλά πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει.

Για τον Μπουγκέρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν ξέρω αν όσα έζησε μετά το ματς με τον Αιγινιακό τον έχουν οδηγήσει στο να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει. Σίγουρα στον ΑΡΗ όσο και αν δεν το λένε επίσημα θέλουν να λύσουν την συνεργασία μαζί του και λόγω της απουσίας από τις προπονήσεις, αλλά κυρίως για το γεγονός ότι εδώ και 2 μήνες παραμένει στα ίδια… κυβικά. Πλησιάζει και ο Γενάρης και το κενό καλύπτεται σχετικά γρήγορα.

Ήδη έφυγε για το Ντουμπάι και αποτελεί στην ουσία ξένο σώμα και τελειωμένο ότι δεν θα αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΡΗ.

Για αυτό πλέον οφείλει η διοίκηση να τελειώσει το θέμα με το έναν ή τον άλλο τρόπο. Για τον Μπουγκέρα είναι δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει. Ας βρουν τον τρόπο να λύσουν το συμβόλαιο χωρίς άλλα προβλήματα.

Για τον Τζεμπούρ το θέμα είναι σαφέστατα πολύ πιο πολύπλοκο. Οικονομικά ο ΑΡΗΣ τον έχει τακτοποιημένο και τον θέλει στην ομάδα καθώς και έχει επενδύσει πολλά σε αυτόν για την επίθεση. Αν όμως δεν τελειώσει μέχρι την Δευτέρα το θέμα με την επιστροφή στις προπονήσεις( ήδη έπρεπε να προπονείται με τους υπόλοιπους), τότε με την επιστροφή του από το εξωτερικό ο Θόδωρος Καρυπίδης πρέπει να το τελειώσει με τον άλλο τρόπο για να έρθει η απόλυτη ηρεμία στην ομάδα.

Τελειώνετε λοιπόν και από Δευτέρα αφού οριστεί το ματς του Σαββάτου αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στον αντίπαλο. Κουράσε το θέμα των Αλγερινών περισσότερο και από το ότι σε 6 μήνες έχει παίξει η ομάδα 3 ματς. Τελειώνετε…

ΥΓ1 Τριτσώνης για αρχιδιαιτητής. Μάλιστα. Ο ρέφερι που διέκοψε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ενώ είχε ζητήσει την εκκένωση της 2 για να ξεκινήσει το ματς και μόλις εκκενώθηκε (μέσα σε 10 λεπτά!!!)το διέκοψε οριστικά! Έχουν περάσει χρόνια βέβαια από τότε. Και αυτό ακριβώς το σύστημα που τότε εξυπηρετήθηκε από την απόφασή του, τον “έφαγε” από τους πίνακες λίγα χρόνια μετά. Από τον Ψυχομάνη πάντως σίγουρα είναι καλύτερη επιλογή. Καλή δεν ξέρω αν είναι.

ΥΓ2 Τώρα που μπήκε βόμβα στο μαγαζί του Κουτσοκούμνη θα σταματήσει και το κυπριακό πρωτάθλημα; Δυσκολααααααααααααα!

ΥΓ3 Ενημέρωση για όσους προσπαθούν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο για να καλλιεργήσουν εσωστρέφεια και θέμα. Οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν μπορούν βάση νόμου να μεταβιβαστούν για τα επόμενα 3 χρόνια. Τα περί πώλησης από τον Καρυπίδη είναι ακριβώς της ίδιας βάσης με όσα λέγονταν ότι ο ΑΡΗΣ δεν θα πάρει άδεια, δεν θα βγάλει ΑΦΜ, δεν θα πληρώσει για το μετοχικό κεφάλαιο. Εκεινα όμως ήταν προβλέψεις. Εδώ υπάρχει νόμος που απαγορεύει την μεταβίβαση. Οπότε παιδιά, βρείτε κάτι άλλο…

ΥΓ4 Διαβάζω μέρα που είναι διάφορους να ποστάρουν διάφορα κείμενα και να…μαλώνουν για το αν οι 21 άνθρωποι που έχασαν την ζωή τους εκείνες τις μέρες του Νοέμβρη του 1973 ήταν μέσα ή έξω από το Πολυτεχνείο. Ρε πάτε καλά; Σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι και μεις ασχολούμαστε με το αν ήταν εντός ή εκτός του Πολυτεχνείου; Και φυσικά δεν είναι μόνο αυτοί που δεν σέβονται την μνήμη 21 ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους, αλλά και αυτοί που καπηλεύτηκαν την απώλεια αυτών των ανθρώπων και έκτισαν πάνω τους πολιτικές καριέρες. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι χάθηκαν 21 άνθρωποι εκείνες τις μέρες. Αυτών την μνήμη τιμά η Ελλάδα κάθε χρόνο τέτοια μέρα έξω απο πολιτικά μικροσυμφέροντα τα οποία αποτελεούν αυτοσκοπό πολιτικών καριέρας της μίας ή της άλλης πλευράς.

Πηγή:sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play