Στην Ελλάδα «κατάσκοποι» των Φέγενορντ, Βασιλεία, Μπασακσεχίρ!

Στην Ελλάδα «κατάσκοποι» των Φέγενορντ, Βασιλεία, Μπασακσεχίρ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, το Σαββατοκύριακο έκαναν tour στην Ελλάδα «κατάσκοποι» της Φέγενορντ, της Βασιλείας και της Μπασακσεχίρ, οι οποίοι παρακολουθήσαν το ΑΕΚ – Ατρόμητος, το ΠΑΟΚ – Πανιώνιος και το ντέρμπι «αιωνίων».

Η πρωτοπόρος του ολλανδικού πρωταθλήματος, η Βασιλεία και η ομάδα – έκπληξη στην τρέχουσα σεζόν στην Τουρκία, η Μπασακσεχίρ (βρίσκεται στην πρώτη θέση) σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, βρέθηκαν στα γήπεδα της Super League το Σαββατοκύριακο. Έχοντας την… απαραίτητη βοήθεια από γνωστό ελληνικό γραφείο μάνατζερ οι «κατάσκοποι» των τριών ομάδων βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, στη Νέα Σμύρνη και στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Το… tour ξεκίνησε το βράδυ του Σαββάτου από το ματς ΑΕΚ – Ατρόμητος, συνεχίστηκε στη Νέα Σμύρνη με τη νίκη του Πανιωνίου επί του ΠΑΟΚ και ολοκληρώθηκε στο Φάληρο με τη μεγάλη νίκη των «ερυθρόλευκων». Αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάτι «προχωρημένο», οι σκάουτερ των τριών ομάδων σημείωσαν κάποια ονόματα στα «μπλοκάκια» τους, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να έχει… περίοπτη θέση.

Πρέπει να σημειωθεί, πάντως, ότι πάνω – κάτω την ίδια εποχή την προηγούμενη σεζόν άνθρωποι της Μπασακσεχίρ είχαν βρεθεί στην Ελλάδα (με τη… βοήθεια του ίδιου γραφείου που βρέθηκαν και τώρα) και τον Ιανουάριο προχώρησαν στην απόκτηση του Στέφανο Ναπολεόνι από τον Ατρόμητο.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play