Απόφαση έκπληξη από Ίβιτς!

Απόφαση έκπληξη από Ίβιτς!
Ο Σέρβος τεχνικός τα έχει πάρει άσχημα και αναμένεται να πέσουν κεφάλια στην ομάδα!

Το τελευταίο διάστημα, αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δεν ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Βλάνταν Ίβιτς, με το να συνεχίζει να τους δίνει φανέλα βασικού παρά το ότι η απόδοσή τους είναι αντιστρόφως ανάλογη με την προσδοκώμενη.

Έτσι, όπως τουλάχιστον έδειξε στην προπόνηση του Σαββάτου στην Τούμπα, πριν η αποστολή του Δικεφάλου του Βορρά «πετάξει» για την Αθήνα, ο Σέρβος τεχνικός είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους ποδοσφαιριστές που δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Ποιοι φαίνεται πως θα την «πληρώσουν» σε πρώτη φάση; Οι Αθανασιάδης και Λέοβατς, με τον Ίβιτς να εμφανίζεται να έχει καταλήξει στους Κουλούρη και Κρέσπο ως αντικαταστάτες του στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (17:15).

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως με τον Κουλούρη «φουνταριστό» και τον Κρέσπο ως αριστερό μπακ, ο ΠΑΟΚ πήρε το «διπλό» στην Τρίπολη εις βάρος του Αστέρα, με τον νεαρό επιθετικό να πετυχαίνει και τα δύο γκολ των «ασπρόμαυρων» και τον Ισπανό να έχει καλή απόδοση αγωνιζόμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Λέοβατς να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εκείνο το παιχνίδι μιας και ήταν τιμωρημένος λόγω κίτρινων καρτών.

Τώρα ο Λέοβατς είναι διαθέσιμος αλλά ο Ίβιτς έδειξε πως θα εμπιστευτεί ξανά τον Κρέσπο παρά το ότι δεν είναι «καθαρόαιμος» αριστερός μπακ, ενώ πάντα σύμφωνα με τις δοκιμές του Σαββάτου, στο μυαλό του Σέρβου είναι να αφήσει στον πάγκο τον Βαρέλα και να τοποθετήσει δίπλα στον Τζαβέλλα τον Μαλεζά, αλλά και να αντικαταστήσει τον Ροντρίγκες με τον Περέιρα.

Πηγή:

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/363854/xamos-sto-reportaz-toy-paok-na-ti-apofasise-o-ibits

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play