Ντομίνγκος Πασιένσια: «Ο Γκονσάλο θα επιστρέψει γρήγορα στον Ολυμπιακό»

Ντομίνγκος Πασιένσια: «Ο Γκονσάλο θα επιστρέψει γρήγορα στον Ολυμπιακό»
Ο πατέρας του Γκονσάλο Πασιένσια, Ντομίνγκος, ξεκαθάρισε πως ο γιος του θα γυρίσει κανονικά στον Ολυμπιακό με το που βγουν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην καρδιά.

Σενάρια τα τελευταία 24ωρα κάνουν λόγο ότι ο δανεισμός του Πασιένσια στον Ολυμπιακό θα τερματιστεί προκειμένου ο παίκτης να επιστρέψει στην Πορτογαλία για να συνεχίσει να παρακολουθεί το καρδιολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ωστόσο, ο πατέρας του Πορτογάλου επιθετικού και προπονητής, Ντομίνγκος Πασιένσια με δηλώσεις του στην εφημερίδα Record κατέστησε σαφές πως δεν τίθεται κανένα τέτοιο θέμα.

Ο Πασιένσια περιμένει τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Πορτογαλία και ο πατέρας του τόνισε πως ο γιος του θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τον Ολυμπιακό.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Στην Ελλάδα δεν βρήκαν κάτι αφύσικο και περιμένουμε ότι ο Γκονσάλο θα γυρίσει γρήγορα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω τίποτα για κάποια τέτοια πρόθεση (σ.σ. αναφορικά με τη διακοπή του δανεισμού του)», σχολίασε ο Ντομίνγκος Πασιένσια.

Πηγή:sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play