Η στιγμή του Λάζαρου

Η στιγμή του Λάζαρου
Φανέλα βασικού θα φορέσει στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει ανεβάσει στροφές και αναζητά μια θέση στην εντεκάδα.

​Ο τραυματισμός του τον άφησε αρκετά πίσω σε θέμα φυσικής κατάστασης, με τον Κετσπάγια να τον αφήνει αρκετές φορές στον πάγκο, καθώς πίστευε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει αρκετά.

Το ίδιο συνέβη και στα δύο ματς του πρωταθλήματος υπό τις οδηγίες του Μοράις, ο οποίος αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Χριστοδουλόπουλο ως αλλαγή.

Ωστόσο, η εμφάνισή του στο ματς της Τούμπας ήταν αρκετά καλή, με τον Πορτογάλο να αλλάζει τα πλάνα του και να του δίνει φανέλα βασικού, ώστε η επιθετική γραμμή της ΑΕΚ να αποκτήσει περισσότερη ενέργεια και δημιουργικότητα.

Ο ίδιος ο Λάζαρος φυσικά και θέλει να καθιερωθεί ως βασικός, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει από το ματς κόντρα στον Ατρόμητο να δείξει ότι είναι έτοιμος σε φυσική κατάσταση και παράλληλα να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι που δεν έκαναν οι Πατίτο και Μπακασέτας στο προηγούμενο ματς.

Αυτή λοιπόν είναι η ευκαιρία του και θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ώστε να βρίσκεται από εδώ και στο εξής στα βασικά πλάνα του προπονητή του.

Πηγή: aek1924.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play