Πατάει γκάζι για την άδεια η ΑΕΚ!

Πατάει γκάζι για την άδεια η ΑΕΚ!
Η Ένωση κατέθεσε επίσημο αίτημα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας για άμεση συνάντηση για το θέμα των υψομετρικών, εν αναμονή της τελικής έγκρισης του ΚΕ.Σ.Α.

Όπως σημείωσε χθες το SDNA, οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι να μην δεχθούν καμία άλλη καθυστέρηση στο θέμα της έκδοσης της άδειας για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς» και θεωρούν ότι αμέσως μετά την τελική έγκριση του ΚΕ.Σ.Α. θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσουν τα έργα.

Σε αυτό το πλαίσιο της αποφασιστικότητας να μην χαθεί πλέον ούτε μέρα, η ΑΕΚ έστειλε επίσημο αίτημα στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, με το οποίο τον καλεί σε άμεση συνάντηση. Στόχος αυτής θα είναι να συζητηθούν το θέμα της έγκρισης της υψομετρικής μελέτης (που έχει ήδη κατατεθεί σε Δήμο και Περιφέρεια), καθώς και αυτό της απομάκρυνσης του σταθμού διαλογής απορριμάτων, που βρίσκεται στο Άλσος.

Επίσης, στο τραπέζι αναμένεται να τεθούν τα ζητήματα της -εγκεκριμένης από την Περιφέρεια- προμελέτης για την υπογειοποίηση, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του Δήμου και τα θέματα στάθμευσης.

Πηγή:sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play